Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2010. 11:50h.

Carretero veu el partit de Laporta "un projecte electoral"

El líder de Reagrupament troba una "broma de mal gust" les primàries a Solidaritat

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha diferenciat la seva iniciativa de la que promou l’expresident del FC Barcelona, Solidaritat Catalana. “Nosaltres ja fa anys que treballem. Tenim fonamentalment un projecte polític. Ells tenen, i no és cap menyspreu, bàsicament un projecte electoral”, nascut de cara als pròxims comicis catalans de la tardor.

En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Carretero ha marcat distàncies amb la formació de Laporta, i ha qualificat el seu sistema de primàries, que es tancarà el 4 de setembre amb una assemblea, de “broma de mal gust”. El dirigent de Reagrupament ha dit que “les primàries necessiten com a mínim un any en el qual la gent pugui confrontar les seves propostes”. Carretero ha assenyalat que continuen “oberts a una gran coalició” independentista però ha insinuat que els pactes hauran d’esperar a després de les eleccions.

El president de Reagrupament discrepa del president de la Generalitat, José Montilla, sobre la possibilitat que a Catalunya hi hagi perill de fractura social per l’increment dels nacionalismes. Carretero ha assegurat que “aquí no hi ha cap risc de fractura social, atès que tenim la sort que la immensa majoria estima aquest país, i no passa com en una altra zona on hi ha una fractura entre els que són ‘anti’ i els que són ‘pro’”.

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Meliq Salau, Reus, 29/08/2010 - 12:25

Des del Pentapartit es pretén atiar els atacs entre les dues candidatures per a la Llibertat Nacional. Els catalans no caurem pas en aquest parany. Els votants d'SC i d'RC recomanarem votar l'un a qui no vulgui votar l'altre

#22 Fermin, Lleida, 26/08/2010 - 19:42

Pues Carretero, será sólo un proyecto, pero te están dando bien dado. Será que se está cumpliendo aquello de quien a hierro mata...

#21 Lluís Sellarès, Mollerussa, 26/08/2010 - 18:22

La 1a. assemblea de R.cat com a associació es va fer l'octubre de 2009, per tant, no fa ni un any. Abans eren un corrent crític d'ERC i molta de la gent que va treballar perquè el Sr. Carretero fos president d'ERC han anat marxant espantats de Rcat

#20 Jep, Catalunya, 26/08/2010 - 17:26

Joan,si voto CiU serà la primera vegada que ho faci. T-ho creguis o no. Però ara no vull llençar el meu vot i afavorir més al PSOE, que és el que esteu fent atomitzant el vot independentista. Sou patètics i us mereixeu un bon càstig.

#19 Carles, sabadell, 26/08/2010 - 17:22

que en Carretero digui q el procés d'escollir candidats que fa Solidaritat és una broma de mal gust , té delicte. Precisament el procés poc democràtic que va utilitzar Reagrupament ha fet que molts fotem el camp.