Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2020. 09:04h.

Carrizosa insta els presos a "demanar perdó"

El dirigent de Ciutadans critica que diguin que "ho tornaran a fer"

El cap de l'oposició al Parlament i president del grup de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha instat els líders independentistes empresonats a "demanar disculpes" per l'1 d'Octubre i prometre que "no ho tornaran a fer".

Carrizosa ha lamentat en l'entrevista de TV3 que "no han demanat perdó, diuen que ho tornaran a fer. Crec que se'ls ha d'apartar". "No dic que ningú renunciï a ser independentista. Dic que tots aquells que són independentistes no apliquin aquestes idees fora de la llei", ha afegit.

El dirigent de la formació taronja ha exposat que "ningú ha de renunciar a les seves idees, només es demana que estiguin en igualtat de condicions amb tots els altres", pèrò ha remarcat que "els seus dirigents no estan per sobre de les lleis".

També ha retret al director de TV3, Vicent Sanchis, que "hauria d'haver preguntat a Junqueras i Puigdemont si també van crispar la societat catalana" i ha constatat que "no se'ls va preguntar com se sentia la resta de la població catalana". "S'han trencat famílies, s'han generat discussions, problemes a les feines. Ells van dividir", ha denunciat.

Finalment, ha afirmat que "la gran majoria dels catalans està farta del procés independentista" i s'ha preguntat "si la població vol seguir aguantant els egos de Puigdemont, Junqueras o altres líders".

"Estic convençut que molts autònoms, empresaris i famílies no estan pendents de les peripècies vitals de persones com Junqueras, a qui se'l va veure nerviós en l'entrevista anterior. La gent està farta", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Santi F., BCN, 29/07/2020 - 20:09

Muy bien argumentado, Carrizosa.

#11 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 29/07/2020 - 19:08

no piden ni la tanda en la cola van a pedir perdón

#10 DEFENSAD, MADRIT, 29/07/2020 - 17:34

Qui caramb es aquest paio, en carrixoxa ? vaya un vivales, ple d'odi, odi i més odi per qualsevol cosa que tingui un petit resquizi de catalanitat. Quina vergonya tenir a gent com aquesta al nostra Parlament i al nostra País.

#10.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 29/07/2020 - 19:08

por qué hablas así del pobre Torra?

#10.2 Sebastian, Así lo veo yo, 29/07/2020 - 19:13

El problema es que este tío es tan catalán como tú, y que eso que llamas el nostre pais es también el suyo, y que muchos no lo queréis aceptar ni entender, ni lo haréis nunca, me temo. Conclusión: no hay nada que hacer. Que cada uno siga con su vida.

#9 Ho tornarem a fer,fer,fer....., Barcelona, 29/07/2020 - 14:27

Perdó? Estan instal.lats en el disco ratllat "ho tornarem a fer" esperant en candeletes el proper aldarull, sempre que el bitxo ho permeti, Meridianes, Barcelona violada i cremada , autopistes, lo habitual, ho pelen així aquesta gent, no ténen millors idees, mentres Catalunya plora i fa aigües per totes bandes

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 29/07/2020 - 13:56

Carrizosa propone cosas lógicas para un racionalista con los pies en el suelo, pero los devotos del dios Nacionalismo vuelan por su cielo. Lo volverán a hacer; no saben hacer otra cosa, ni sirven para nada más.