Publicitat
Política · 15 de Gener de 2021. 09:06h.

Carrizosa també insta els presos a "demanar perdó"

"Que diguin que no ho tornaran a fer"

Carrizosa també insta els presos a "demanar perdó"

El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha reclamat en una entrevista al diari Ara que els dirigents independentistes a la presó "demanin perdó". Carrizosa vol "que reconeguin que es van equivocar i que diguin que no ho tornaran a fer". "Després jo seré el primer que estaré encantat que normalitzem la política", ha afegit.

Preguntat per si li sap greu que Carme Forcadell estigui a la presó, el dirigent de Ciutadans ha dit que "em sap molt greu per qualsevol persona que pateixi una pena de presó i per les seves famílies, però també li dic que segurament cap pres ha tingut tantes oportunitats per rectificar mentre estava cometent il·legalitats com Forcadell i la resta".

Jo el que demano -ha exposat- és que ells tinguin el mateix tracte que qualsevol altra persona que ha comès delictes". "Estem en contra de qualsevol privilegi per raons polítiques", ha sentenciat quan se li ha preguntat per si estan en contra de reformar el delicte de sedició, els indults, l'amnistia o la taula de diàleg.

14225-carri.jpg

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 Péndulo, Barcelona, 15/01/2021 - 20:04

Si hubiesen conseguido su objetivo, jamás habrían pedido perdón. ¿Qué sentido tiene que lo pidan por no haberlo conseguido?

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 15/01/2021 - 19:45

Para que mejore la cosa
hay que hacer caso a Carrizosa.

#9 Ho tornarem a fer, ho........., Barcelona, 15/01/2021 - 17:06

És el més natural, arrepentir-se després d'haver posat Catalunya patas parriba, l'orgull, prepotència i no reconeixer els propis errors, típic de persones inmadures i de poc fiar, aquesta gent ja està obsoleta, s'ha de passar pàgina i retornar CAT a la seva idiosincràcia amb respecte i Intel.ligència

#8 I'm really pissed of, Barcelona, 15/01/2021 - 13:40

Carrizosa pide perdón porqué los jueces y fiscales son más vengativos y menos imparciales con los indepes que con ETA.

#7 Streaker, Barcelona, 15/01/2021 - 12:12

Personalmente, que pidan perdón o no, me es indiferente. Puede ser simple palabrería vacía. Lo importante, y grave, es que sigan diciendo abiertamente que lo volverán a hacer.