Publicitat

El líder del PP avança a les xarxes la decisió de la JEC sobre Junqueras

Casado, calla't

El líder del PP Pablo Casado ha anunciat a través d'una piulada la decisió de la Junta Electoral Central sobre Junqueras abans que es difongués oficialment. Casado ha anunciat que la JEC havia fallat en contra de Junqueras a través de la xarxa social.

"Un altre recurs del PP a la Junta Electoral Central aconsegueix que Junqueras no sigui eurodiputat, i per tant segueixi a la presó sense viatjar a Brussel·les, com pretenia l'informe del Govern de Sánchez. A cada cessió als separatistes respondrem amb la fermesa de l'Estat de Dret", ha escrit el líder popular.

pablo.jpg

El líder del Partit Popular també ha tret pit de la inhabilitació de Quim Torra en una piulada i ha afirmat que "el PP aconsegueix que Torra perdi el seu escó de diputat després que la Junta Electoral Central hagi acceptat el nostre recurs".

El dirigent popular també ha interpel·lat el president del Govern espanyol en funcions Pedro Sánchez assegurant que si no cessa immediatament "Sánchez ha d'obligar-lo al compliment de les seves obligacions constitucionals".

"El PP aconsegueix que Torra perdi el seu escó de diputat després que la Junta Electoral Central hagi acceptat el nostre recurs. Ha de cessar immediatament com a president de la Generalitat i, si no ho fa, Sánchez ha d'obligar-lo en compliment de les seves obligacions constitucionals" ha escrit.

85021-22.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pepet, Can pistraus, 04/01/2020 - 13:45

Vergonyosa actutut dun consticionalista ja jajaja després parlen de la separació de poders..
A la dreta més rància sols li quedava aquest cartutx per disparar, el govern d'Espanya que ve no serà gens bo però és culpa de la dreta si fos més modera i parles en positiu segurament avui hi hauria un altre investidura de president

#2 jau, Mataró, 04/01/2020 - 08:38

A Ecspanya hi ha separació de poders, Ha ha ha ha ha

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/01/2020 - 23:04

Primera muestra , sucedida hoy, de cómo va a actuar el gobierno nacional-sociocomunista con quien se atreva siquiera a protestar en su contra:
https://twitter.com/europapress_tv/status/1213026443359408128

La libertad de expresión es solo para los naciona- sociocomunistas.