Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2022. 20:04h.

Casado deixa l'escó

També tots els càrrecs en el PP: “el millor és que faci un pas al costat”

Casado deixa l'escó

L'encara president del PP, Pablo Casado, ha anunciat que deixarà el seu escó al Congrés així com qualsevol mena de càrrec dins del PP. "El millor és que faci un pas al costat", ha afirmat.

"Ens hem deixat la pell per Espanya. Obrim una nova etapa en el partit i jo seré el primer a donar suport a un bon gestor, un bon polític i per a mi, un bon amic. Estimat Alberto, podràs comptar amb mi sempre, sigui on sigui , per al que necessitis i en allò que pugui ser útil”, ha dit. “És un orgull ser el vostre company i ha estat un honor ser el vostre president”, ha afegit.

El PP celebra aquest divendres i dissabte a Sevilla un congrés nacional extraordinari per atorgar la presidència del partit a Alberto Núñez Feijóo en substitució de Casado.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Fran BCN, Bcn, 03/04/2022 - 16:27

Mira, així que ara té temps, pot aprofitar per estudiar eivissenc, formenterenc i menorqui a la Universitat del seu Màster..

#5 David, FOLGUEROLES, 03/04/2022 - 11:58

¿Y no sería más importante que todo el PP dejará el escaño? Porque, vamos a ver, que sea Casado sólo el que se coma el marrón me parece injusto.

#4 Pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 03/04/2022 - 10:48

Menudo felón...

#3 Neferu, Barcelona, 02/04/2022 - 13:21

Ni Pablo ni el PP han sido nunca santo de mi devoción pero, he de reconocer que esta decisión de Casado le honra y hay que reconocérselo. No todos los que son relevados hacen lo mismo.

#2 David, FOLGUEROLES, 02/04/2022 - 12:21

El PP debería reformarse de arriba a abajo, no puede seguir siendo un apéndice del PSOE. Mientras no haya una reforma en profundidad, yo no le votaré y espero que muchos españoles, por la cuenta que les trae, tampoco.