Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2021. 12:09h.

"Casado no guanya les eleccions"

Manuel Trallero, periodista: "No dona la talla"

"Casado no guanya les eleccions"

El periodista i escriptor Manuel Trallero, al seu programa setmanal a YouTube (els divendres a les 22.00h al canal de Xavier Rius) ha afirmat que el líder del Partit Popular, Pablo Casado, "no guanya les eleccions".

Trallero considera que "no dona la talla". "Un líder de la dreta espanyola no pot anar a missa per Franco. No pot dir que a Eivissa parlen eivissenc, perquè clar no es va dient que la terra és plana", ha explicat. Creu que "si la dreta espanyola no es treu d'una vegada la caspa franquista no guanyarà mai", perquè "jo abans de votar al franquisme votaré a l'esquerra, jo un votant natural".

D'altra banda, l'escriptor també ha parlat de Barcelona i ha recordat que "des que està la senyora Ada Colau al capdavant del consistori fa esforços per no muntar el tradicional pessebre que cada any es muntava a la plaça Sant Jaume davant de l'Ajuntament". Una decisió que no entén, ja que "una de les senyes d'identitat d'Europa és el cristianisme, com és la il·lustració per exemple, o el marxisme".

El periodista també s'ha mostrat crític amb la situació de la Sagrada Família. Assegura que "el pròxim dia 8, dia de la Immaculada Concepció conclourà la seva conversió en un parc temàtic". "Un edifici horrorós que col·locaran a dalt de tot una estrella lluminosa perquè es pugui veure des de tota la ciutat amb un mirador pels turistes. Només falta col·locar un restaurant d'aquells que van donant la volta", ha afegit.

A més, Trallero ha parlat sobre la normalització de la presència del Rei a Catalunya. "Estaria bé que faci un passeig", ha afirmat. "Ha de deixar d'estar segrestat pels pijos de Foment", ha volgut afegir.

Finalment, l'escriptor ha valorat la figura de Rufián que ha destacat en les darreres setmanes per la llei audiovisual als Pressupostos Generals de l'Estat. "Rufián s'ha cregut el seu personatge", ha assegurat el periodista. "El que més m'agrada és quan es posa rebel sense causa", ha dit, "personatges com aquests semblaven que no quedaven a Espanya", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Yo, Tres Cantos, 06/12/2021 - 21:06

Al sr. Troller se le va la pinza cuando habla de la "derecha española". Decir que prefiere votar a esta izquierda antes que a la derecha española, es decir, PP o Vox, es infumable. Tiene un rencor antiespañol que para mi anula su buen juicio.

#15 Schluss, Gironès monamour, 05/12/2021 - 10:14

Te raó, el tandem Casado-Garcia Egea mai de la vida pot guanyar res, son com els Pimpinela , no tenen carisma en absolut i en aquestes latituds malhauradament això és important per damunt d'altres valors més tangibles.Si la dreta no troba algú més enèrgic malament rai. No oblidem que l'esquerra dividida sempre acaba sumant.

#14 Yomismo, Sevilla, 05/12/2021 - 01:48

VOX pone una Mesa informativa en la Seo de Urgell (Lérida) a pesar del acoso de los lazis

https://www.youtube.com/watch?v=Eu0gYLYMdPI

#13 Tirant, Bcn, 04/12/2021 - 20:19

Crec que Trallero s'ha precipitat i, a més, és injust.

#13.1 Alien, Saturn, 04/12/2021 - 21:44

No està sent injust, és limita a dir la veritat. La dreta no pot esperar sempre que els votem només perquè l'esquerra és encara molt pitjor i la perspectiva de que pugi gent com la Yolanda Díaz -la inanitat total- sigui realment per sortir corrent esperverat. Els votarem perquè no hi ha remei i l'alternativa és espantosa, però mai per convic

#11 jvcs, Barcelona, 04/12/2021 - 20:04

Casado y su master ....y con el campeon de las aceitunas de quebrantahuesos te..adoro ,luego tenemos a la princesa del poble ayuso reencarnación de esperanza aguirre y lo volveremos a hacer mangar todo madrid ej rodeada de pelotes de aguirre ej lasquety.
la verdad hoy por hoy no hay alternativa visible a pedrito y secuaces !