Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2019. 18:56h.

Casado proposa un 155 de llarga durada

"El temps que resulti inexcusable"

Casado proposa un 155 de llarga durada

El líder del PP, Pablo Casado, ha proposat aplicar un 155 a Catalunya "el temps que resulti inexcusable" per tal de "recuperar la legalitat constitucional" durant la presentació del seu programa electoral a Barcelona.

"Amb l'objectiu de recuperar la legalitat constitucional, i per protegir el correcte exercici de l'autonomia a Catalunya, d'acord amb el procediment previst a l'article 155 de la Constitució espanyola aplicarem, pel temps que resulti inexcusable, totes les mesures necessàries" afirmen els populars al seu programa. El PP recalca que vetllaran "amb especial atenció per un adequat exercici de les competències en educació, règim penitenciari, mitjans públics de comunicació i hisenda pública".

Casado ha presentat aquest dilluns el seu programa electoral en un acte a Barcelona. El text incorpora 500 propostes, moltes d'elles encaminades a "reforçar la presència de l'Estat a totes les comunitats autònomes".

Els populars també promouen "reforçar la presència de l'Estat a totes les comunitats autònomes". "Reforçarem la presència de l'Estat en totes les comunitats autònomes, per garantir el ple exercici de les competències que té constitucionalment atribuïdes. Ampliarem els recursos materials i humans a disposició de les delegacions del Govern, garantint l'efectiu exercici de les seves funcions de direcció i coordinació de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics en el territori" apunten.

El PP també aposta per reformar el Codi Penal per "tornar a tipificar com a delicte la convocatòria de referèndum il·legal" i reformar "la Llei de l'Indult per prohibir en els casos de delictes de rebel·lió i sedició".

Casado ha aprofitat l'acte per acusar el president de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez de preferir "les mans tacades de sang que les mans pintades de blanc", en referència al suport que considera que ha buscat de Bildu per aprovar els últims decrets del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat