Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2018. 10:15h.

Casado reclama un 155 com el de Blair a l'Ulster

El líder del PPC creu que el Govern espanyol ha de prendre el control dels Mossos, Ensenyament i TV3

Casado reclama un 155 com el de Blair a l'Ulster

El president del PP, Pablo Casado, ha plantejat aquest dilluns al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, aplicar ja l'article 155 de la Constitució amb "l'extensió i l'amplitud que sigui necessària", en línia amb el que va aplicar al seu dia el Govern britànic que dirigia Tony Blair a l'Ulster.

"El 155 ha de ser durador i ampli perquè els Mossos deixin de complir ordres il·legals, perquè no hi hagi un adoctrinament educatiu a les aules, perquè la propaganda de TV3 pari i no es recuperin les estructures d'estat", ha defensat Casado en una entrevista a la Cope, on ha assegurat que "no hi ha marge per a l'apaivagament o la negociació" i ha recordat que "Blair va prendre l'autonomia de l'Ulster quatre anys".

El líder del PP ha al·legat que "el 155 no va poder ser més ampli quan nosaltres l'apliquem perquè Ciutadans va dir que tenia ser instrumental per convocar eleccions i el PSOE es va negar que arribés a TV3". En aquest sentit, ha afegit que "no podem seguir veient ultratges al govern o als ciutadans arribant a les mans per culpa de la inacció del govern. Cal actuar ja".

Pablo Casado, d'altra banda, també ha retret al Govern espanyol que no faci res davant els revessos judicials d'Alemanya i Bèlgica: "A Espanya se l'està humiliant a Bèlgica. Que vingui Bèlgica a dir que una sentència ferma no es pugui complir, em preocupa molt. Igual llavors em plantejo l'euroordre o l'espai Schengen".

"Resulta que Bèlgica s'ha convertit en un refugi de secessionistes On és el govern que no està trucant a consultes l'ambaixador belga? Tenim un país desbocat. Que el senyor Sánchez posi ordre a la UE", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Vicky, Mataró, 18/09/2018 - 16:31

En su loca carrera con Albert Rivera para ver quien se acerca mas a Vox y quien es más franquista nos esperan unas semanas de odio a todo lo catalan divertidísimas, voy a comprar palomitas de maíz para verlo desde mi sofa y ver como los expulsan de Europa como al líder húngaro Orban.

#15 Les "GASETES" que es van publicar a CATALUÑA... des de el s. XVII ..., ...estaven TOTES escrites en...ESPAÑOL !!!, 18/09/2018 - 15:20

"La GAZETA de BCN"

"La GAZETA de GERONA"

"El CORREO de GERONA"

"DIARIO de BCN"

"DIARIO CURIOSO"

"GAZETA de TGN"

"GAZETA de VICH"

"DIARIO de VICH"

"DIARIO de LÉRIDA"

"DIARIO de MANRESA"

"El CORREO de Torroella de Montgrí"

ETC... ETC... ETC...

#14 La "Gazeta de Barcelona" fue un periódico semanal publicado en BCN desde mediados del siglo XVII ... , ...estaba escrito... ...ÍNTEGRAMENTE... en ESPAÑOL !!!, 18/09/2018 - 15:09

La "Gazeta de Barcelona"

fue un periódico semanal publicado en BCN

desde mediados del siglo XVII ...

...estaba escrito...

...ÍNTEGRAMENTE...

en ESPAÑOL !!!

#12 «·"La GAZETA de Barcelona", en 1.713, se escribía íntegramente en ESPAÑOL·», ...En 1713 se hablaba y se escribía en ESPAÑOL en BCN=CATALUÑA=ESPAÑA..., 18/09/2018 - 14:02

Al =1713=

es parlava ESPANYOL a CAT...

i s'estimava molt...

l'ESPANYOL, ESPANYA i el Rei...

"La GAZETA de Barcelona", en 1.713,

se escribía íntegramente en ESPAÑOL:

"...el Rey, Nuestro Señor (que Dios guarde)

...la Gloria de tan heroicas Hazañas."...

En 1713 se hablaba ESPAÑOL en BCN/CAT ...

#12.1 ...azulgrana..., ...Nou-Camp..., 18/09/2018 - 14:59

En 1641 se funda en Barcelona

el primer periódico

en ESPAÑOL !!!

de la historia

del periodismo ESPAÑOL !!!

"La Gazeta de Barcelona" !!!

#11 Purria de Tabarnia, bcn, 18/09/2018 - 13:56

lo que tu digas master¡¡¡¡ jajajjjajjaja