Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2016. 18:43h.

Castellà admet que es van “carregar” Unió

“Pensant en l'anhel del poble de Catalunya”

Castellà admet que es van “carregar” Unió

Antoni Castellà

El portaveu de Demòcrates de Catalunya i diputat de Junts pel Sí, Antoni Castellà, ha reconegut que ell, juntament amb altres companys, es van “carregar” Unió Democràtica per defensar el procés independentista.

 

“Ens vàrem carregar un partit de 80 anys d'història, no pensant en el partit, sinó pensant en l'anhel del poble de Catalunya”, ha assegurat Castellà en el marc d'un debat organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana al barri de Gràcia.

 

El diputat de Demòcrates ho va admetre després de demanar a les formacions sobiranistes que anteposin l'objectiu de construir un Estat propi a la tàctica partidista.

 

“Jo crec que un dels somnis més importants fora que aprenguéssim els partits polítics de la societat civil organitzada, que el repte és importantíssim i que fóssim capaços per una vegada a la història de fer sacrificis, deixar una mica el partidisme en funció de l'objectiu que passa per sobre de tot”.

Antoni Castellà, al centre de la imatge acompanyat de Núria de Gispert

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Quina sort que tenim, Bcn, 18/08/2016 - 13:35

No es pot dir que no som un poble afortunat, ves per on tenim uns vigilants amatents que vetllen per nosaltres, tot i que ningú no els ha demanat de fer-ho, pero què fariem sense ells?, un monument els hauríen d'erigir a aquests angelets. Un cagarro de bronze com a mínim.

#27 Manel C., Sant Cugat, 18/08/2016 - 12:00

Suposo que la propera cosa que dirà aquest milhomes, líder de grans majories, es dir que han manipulat les seves paraules o que no va voler dir això o alguna altra cosa que haurà aprés dels seus ídols o que haurà vist a una pel·lícula. I pensar que es qui es va carregar el sistema universitari..

#26 Galba, Bcn, 18/08/2016 - 11:34

CDC a difrencia de Roma sí paga a traidors.

#25 Tirant, Bcn, 18/08/2016 - 11:06

Un paio hipòcrita i arribista ...

#24 "PER SOBRE DE TOT", Barcelona, 18/08/2016 - 10:25

Em fa l'efecte que no us heu adonat
que sou en mans de la CUP.

I si aneu aprenent els ritmes que ells marquin
per que teniu per força
que ballar AL SEU RITME

1 2 3 esquerra
1 2 3 esquerra
amb una mica de gracia

Tenim distraccio garantida