Publicitat
Política · 8 de Gener de 2018. 12:19h.

Castellà proposa que els exconsellers a Bèlgica renunciïn a l'escó

A canvi de que se'ls garanteixi un lloc en el pròxim Govern

Castellà proposa que els exconsellers a Bèlgica renunciïn a l'escó

El portaveu de Demòcrates i diputat electe per ERC, Toni Castellà, ha proposat que els quatre consellers cessats que estan a Bèlgica renunciïn a l'acta de diputat i "automàticament" se'ls garanteixi un lloc en el pròxim Govern. D'aquesta manera, defensen, podrien recuperar "el control del Parlament".

"Instem Junts per Catalunya, ERC i la CUP a signar un acord per a la taula de la càmera i aconseguir una majoria que deixi a la mínima representació dels partidaris del 155", ha demanat Castellà, a més de considerar que "els resultats del 21- d avalen els resultats de l'1-O. Considerem que ara és el moment de posar-nos immediatament d'acord amb un únic objectiu: fer efectiu el mandat del referèndum".

"Ens preocupa la suposada estratègia de la no compareixença de les forces independentistes en la sessió constitutiva del dia 17 per a generar una suposada pressió al govern de Madrid. Seria una greu irresponsabilitat. Seria anar amb el lliri a la mà", ha advertit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Carlos Gomez, murenu de la serra, 09/01/2018 - 00:05

Semprer m´han fascinat els jemers rojos d´Unio Democratica i els benachs

#8 M. Pilar, Barcelona, 08/01/2018 - 18:22

O sigui que nos es presenten a recollir la seva acreditació com a diputats perquè alguna cosa els ho impedeix i després seran Consellers! Aquesta gent te cervell i si en té per què ho fan servir?

#7 seny, bcn, tabarnia, 08/01/2018 - 17:35

"A canvi de que se'ls garanteixi un lloc en el pròxim Govern"

Els hauran de donar més "garanties". Tothom sap que la paraula de Puigdemont i Junqueras no val res.

#6 joan, manresa, 08/01/2018 - 17:35

El Casal,17,31 h.--- Vinga per el broc mes grós....,pro on cu....s hem arribat...???La colla de la tertulieta i d'altres del voltant en llegir aquestes "genialitats",sens foten uns ulls com taronges....,ep , potser som naltres els curts de gambals que no entenem de política..,pro la veritat ,fot tot una basarda.el poble senzill li costa pair axó

#5 Grauero, Gurugù, 08/01/2018 - 16:39

"Democracia, esto va de democracia" decían con boca llena y va ahora y a las primeras de cambio, cogen estos y se pasan por los ubsss, a los que (según ellos) han votado el pueblo, les quitan el acta, les cambian de puesto, ponen a otros y tan panchos. Esa es la democracia que demuestran.