Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2008. 12:56h.

Castells a CiU: "aquesta no és manera d'ajudar"

El Govern diu que l'acord de finançament "està lluny"

Castells a CiU: "aquesta no és manera d'ajudar"

Castells

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha dit en declaracions a Ràdio 4 que "estem lluny de tenir un acord en finançament i, en els termes actuals, no hi hauria acord perquè els plantejaments encara no són gens coincidents".

El conseller ha criticat a CiU per voler "atacar" a la Generalitat, i els hi ha preguntat "en quin bàndol estem els uns i els altres". CiU va estimar en 5.630 milions la xifra d'augment d'ingressos que la Generalitat hauria de tenir amb el nou model de finançament. Castells ha afirmat que "CiU sap "perfectament" que les xifres que donen "estan fora de la realitat i no tenen suport objectiu".

Castells ha afegit que la federació nacionalista no té "credibilitat" perquè "és la vuitena o setena xifra que CiU presenta en els últims mesos i aquesta no és manera d'ajudar".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 jaume gras, bcn, 27/12/2008 - 17:47

Es patètic veure el sector "catalanista" fent d'encarregats d'en Zaragoza. Qui ho haiva de dir, oi. La creme de la crema de Barcelona al servei sel suburbi...ha, ha, ha !!!

#11 Josep, Barcelona, atracament socialista, 26/12/2008 - 12:06

Els socialistes no saben com robar més, i el Castells, creador de Filesa i de l'espoli de Catalunya, es un autentic gangster economic dels catalans; per cert, l'impost de successions i donacions només el paguem els catalans? robar Antonio C. es legal?

#10 Mercè, l'hospitalet de ll., 25/12/2008 - 18:43

Sr.Castells, Vds.volen, que els hi treguin les castanyes, els de CIU i despues culparlos de tot,(igualment ho fareu), sou uns ineptes, no sabeu com sortir-ne de les mentides que dieu, i ara voleu, fer creure a la vostra gent lo que no es.

#9 ciutadà, barna, 24/12/2008 - 19:46

L'única manera d'ajudar és dir amén a Zapatero, dir sí al pressupostos i dir sí a qualsevol cosa que diguin els socialistes

#8 MIquel, Sant Cugat del Vallès, 24/12/2008 - 18:27

No sigueu còmplices de l'espoli fiscal. Els impostos generats a Catalunya s'han d'invertir a Catalunya, tots. A Espanya ni cinc.