Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2009. 09:34h.

Castells creu que CiU pot caure en la "marginalitat"

El conseller creu que la federació "no ha estat a l'alçada del que s'espera d'ells"

Castells creu que CiU pot caure en la "marginalitat"

Castells, a TV3

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha criticat la postura contraria de CiU a l'acord de finançament. El conseller ha criticat Mas perquè "expressions com 'ens prenen el pèl' no em semblen apropiades en un debat polític de certa categoria. Suposo que quan s'ha vist per televisió s'ha penedit".

"Ja veu que CiU no volia aquest acord, va decidir que l'important era atacar el Govern, no treballar pel país", ha assenyalat, a més de lamentar que "el gran mal de la política és el tacticisme". "És la primera vegada que en un gran pacte amb l'Estat, Convergència no hi és. No ha estat a l'alçada del que el país espera d'ells i dels seus antecessors en el Govern", ha valorat el conseller.

Sobre les xifres donades per la federació nacionalista, s'ha preguntat "en base a què, aquests cinc mil milions que demana CiU? quins criteris s'apliquen? aquesta és la onzena xifra que donen...". "Tenen molt poc arguments, no tenen cap argument seriós, per això disparen fent tant soroll", ha continuat, a més de deixar clar que "a mi l'expressió il·legalitat no em va bé.. evoca a delinqüència, quan un fa una il·legalitat va als tribunals"

El conseller d'Economia ha sentenciat que "no s'han de perdre els nervis, reaccions tan intempestives poden situar a CiU en una marginalitat que no és bona per ningú".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Indigeta, Cipsel.la, 17/07/2009 - 16:37

Quatre "cassaques blaves" envoltats de doscents indis criden: RENDIU-VOS QUE US TENIM RODEJATS!!.

#12 carles, GANDESA, 17/07/2009 - 15:39

marginalitat?????????? pacten els perdedors per fer fora al guanyador i ens quedem a la marginalitat???
quines teories

#11 borinou, barcelona, 17/07/2009 - 15:26

Diles la verdad hombre y así se sabrá quien es en realidad el marginal. Di que pensabas que se iba a sobrepasar el gasto en el 2008 en 400 millones de euros y se sobrepasó en 4800 millones de euros.
Dile a los ciudadanos como se gasta el dinero anda,atré

#10 borinou, barcelona, 17/07/2009 - 15:23

Tu si que eres el marginal y además falso que engañas a la ciudadanía. Diles que sólo hace un mes has tenido que emitir 5000 millone s de euros en deuda pública
para poder sobrevivir. Diles que lo arruinais todo.

#9 Ex votant d'Esquerra, L'Estartit, 17/07/2009 - 15:15

Castells, sou marginals i esteu aillats. Els catalans no us volem i a les properes eleccions ho podrás tornar a comprovar per enèssima vegada.