Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2010. 11:24h.

Castells critica Zapatero

"Parla de l'Estatut com si no anés amb ell"

El conseller d'Economia, el socialista Antoni Castells, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha criticat al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i ha lamentat que "em sorprèn, em produeix una certa estupefacció veure a vegades la manera com Zapatero parla d'aquest tema com si no fos amb ell".

"Aquest és l'Estatut que ha sortit de la majoria parlamentària que ell encapçala al Congrés dels Diputats. M'agradaria veure el mateix entusiasme a defensar l'Estatut que tenim nosaltres. O és que només som nosaltres els que ho hem de defensar? O és que només som nosaltres els que ho vam pactar? ", ha preguntat.

D'altra banda, ha manifestat que "nosaltres només som forts quan som capaços d'anar junts. I quan som capaços d'anar junts, som molt forts. Ara el que voldria és que aquesta unitat que s'ha expressat en el Parlament de Catalunya es expressés amb tota la seva força en el Congrés dels Diputats i al Senat, per dir que aquí no es farà res si no és comptant amb 40 diputats que defensen l'Estatut", ha afirmat.

Per Castells, "això és el que hem de fer ara els catalans si ens volem fer respectar" i en aquest sentit ha afirmat que "els 25 diputats del PSC al Congrés" per descomptat "han de votar diferent del PSOE, si cal, per defensar els interessos catalans. "És molt més important Catalunya que la nostra vinculació amb el PSOE. Només faltaria", ha exclamat Castells.

Castells, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Meliq Salau, Reus, 01/05/2010 - 11:58

El senyor Castells i el senyor José Montilla els catalans els escoltarem quan a les Corts Espanyoles votin en contra del PSOE. Mentre tant poden parlar inflats, explicar-nos contes, recitar poemes o dir missa.

#10 berilio, barcelona, 30/04/2010 - 20:56

Este hombre está muerto de miedo.Ha arruinado Catalunya como jamás nadie lo había hecho en la historia.Será una conmoción cuando se sepa lo que ha hecho.

#9 berilio, barcelona, 30/04/2010 - 20:54

Menios lobos,menos lobos, que dice más mentiras que la bruja pirula.Su parlamento es una total trasgresión de los hechos.Lleva 3 años callado el filibustero este.

#8 Joan, Solsona, 30/04/2010 - 20:25

Ets bó Castells. gent com Castells fa falta a Catalunya.

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/04/2010 - 13:05

¿Habeis visto la foto?
Ignoro si el dolor de cabeza que parece padecer Castells se debe a Zp, a Montilla, a sus fieles socios de gobierno, a la próxima sentencia sobre el bodrio del Estatut, a que habrá elecciones, a 700000 parados o a su conciencia .