Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2009. 19:04h.

Castells es desmarca de la política econòmica de Zapatero

El conseller qüestiona l'anunciada pujada d'impostos

Castells es desmarca de la política econòmica de Zapatero

Antoni Castells, amb Montilla Nadal, en una imatge d'arxiu a la seu del PSC

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha reflexionat sobre la negociació del sistema de finançament, que va ser llarga i dura, entre el govern de Catalunya i l'executiu socialista de Zapatero. Ha assegurat que en negociacions del PSC i la Generalitat amb l'executiu de Zapatero troba a faltar una veu més forta del PSC a Madrid i ha assenyalat les dificultats que hi ha per fer sentir una veu "del tot necessària" per a la "vinculació amb el PSOE".

A més, considera que l'Estat no està fent tot el que caldria per sortir de la crisi econòmica actual i pronostica que Catalunya es recuperarà abans que la resta de l'Estat. Castells ho ha dit en l'espai "L'entrevista" de Catalunya Informació, on també ha carregat contra la pujada d'impostos que va anunciar l'executiu de Zapatero. El conseller ha dit que és un debat "mal plantejat i plantejat a destemps" quan ara el que caldria és concentrar-se en el manteniment de les mesures d'estímul econòmic com han plantejat els ministres d'Economia i Finances del G-20.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Corona de aragón, Huesca, 07/09/2009 - 13:35

Y nosotros nos desmarcamos de los choricines que se quedan cosas ajenas.¡ Federalismo asimétrico ya!, pero a nuestro favor, claro.Bienes de aragón para Aragón

#4 Sharp I, Tarragona, 07/09/2009 - 12:33

El Sr. Castells, es quizas uno de los pocos "consllers" con cara y ojos. Solo dos cosas: Ha esperado demasiado tiempo en atacar las fuentes del deficit publica, esperando el maná del Estatut y segundo, pienso que el mismo se está preparando su salida

#3 Joan, BCN, 07/09/2009 - 12:26

I una veu mes forta del PSOE a Catalunya? u dic pels que no ens sentim nacionalistes...

#2 ccc, bcn, 07/09/2009 - 09:24

imagino q el PSC tindria una veu més forta al PSOE si parlés desde la llealtat i no amenaçant.

#1 txaviees, Barcelona, 07/09/2009 - 01:22

Castells, encara no t'ha enterat que el ciutadans de Catalunya t'estan dient cada dia que treguis l'impost de succesions? Fins llavors, calla!