Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2012. 17:51h.

Castells es desmarca de Navarro

"A l'acord del pacte fiscal hi hem d'anar tots junts"

Castells es desmarca de Navarro

Castells i Navarro

L'exconseller d'economia durant l'època del tripartit, Antoni Castells, ha assegurat al programa Converses de COPE Catalunya que “va ser un error no incloure el Partit Popular a la negociació de l'Estatut”. “El problema és que un pacte polític no s'ha de sotmetre al Tribunal Constitucional però perquè no s'hi sotmeti havia d'estar al pacte polític qui havia d'estar, i no hi havia el PP”, ha afegit.

En aquest sentit Castells creu que ara no es poden repetir els mateixos errors: “A l'acord del pacte fiscal hi hem d'anar tots junts”. Si la proposta del Parlament no inclou les principals forces polítiques el pacte fiscal serà “focs artificials”. Segons l'exconseller, a més, el nou sistema de finançament català “no s'ha d'utilitzar per atacar el país”. Pel que fa la posició del PSC s'inclina perquè la formació “convenci la societat catalana i no el PSOE”.

Antoni Castells també s'ha referit a la polèmica entre Comunitats Autònomes i l'administració central. En un gest de suport cap al Govern català, el socialista creu que el president Artur Mas “té fonaments per dir el que ha dit”, en referència a les paraules del passat dimecres 18 de juliol on va animar la resta d'autonomies a “plantar-se” davant l'executiu de Rajoy.

Segons l'exconseller “el discurs de Madrid és el de les Comunitats Autònomes són les culpables”, un discurs que qualifica de “deslleial”. Creu igualment que “és fals” i que “perjudica Espanya”. A més s'ha mostrat convençut que de totes maneres el 6,3% del dèficit “no s'aconseguirà” aquest any.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 paula, matadepera, 23/07/2012 - 10:34

Sr.Castells , canvi de partit.

Els del PSC , nomes son una colla de cagats i d´inutils.

#12 Eduardo González Palomar, Manlleu, 22/07/2012 - 13:22

¡Parece que desde el PSC siguen defendiendo el nacionalismo a capa y espada pese a los reveses en las urnas!

#11 badapetita, badalona, 22/07/2012 - 12:52

El PSC continua sent una olla de grills, on tothom vol protagonisme , sense pensar en el mal que han fet i estan fent a la pinya catalana. La història ja parla de les traicions a Catalunya.

#10 Jordi, BCN, 22/07/2012 - 10:46

No sé si és arrada del periodista o del Sr. Castells, però hi falta un pronom feble. La frase correcta és:
?A l'acord del pacte fiscal HI hem d'anar tots junts?
O també:
?A l'acord del pacte fiscal hem d'anar-HI tots junts?

#9 pepet, barcelona, 21/07/2012 - 22:50

Áixò dels focs artificial, la pirotècnia i els petards sempre ha fet molta il.lusió als polítics catalans. I en Mas no vol ser menys. Vol repetir el brillantíssim paper de Montilla amb l'estatut. Potser és que també vol acabar de senador.