Publicitat
Política · 15 de Juny de 2010. 17:53h.

Castells esquiva el Parlament

El conseller fa declaracions a la premsa, però no dóna explicacions a la cambra

El Departament d'Economia està donant algunes explicacions sobre la seva actuació en l'operació de l'hotel del Palau de la Música, mitjançant la difusió de comunicats i declaracions del seu titular, el conseller Antoni Castells, als mitjans, però sense comparèixer al Parlament, com demana l'oposició.

En els comunicats oficials, el Departament, que qualifica de "falses" les informacions segons les quals la Generalitat ha patit una pèrdua de 5,6 milions d'euros a conseqüència de la permuta de qualificacions urbanístiques pactades amb Fèlix Millet.

Segons Economia, el conveni amb Millet "preveu explícitament que l'operació de canvi d'usos comporta una compensació per la diferència de valor", que es concreta en 5.647.000 euros, i que "estableix així mateix les garanties per al compliment d'aquesta obligació" .

 El Departament afirma que "es va procedir a requerir el pagament de la compensació" i "a posar en marxa el procés d'execució de les garanties (embargament del solar afectat), en previsió d'una eventual situació d'impagament".

D'altra banda, el conseller Castells, ha garantit a Catalunya Ràdio que l'operació de permuta no farà perdre ni un cèntim a la Generalitat. Castells ha defensat que és fals que la Generalitat hi hagi perdut 5,6 milions d'euros en l'operació, i ha assegurat que aquest patrimoni està garantit.
   
"Com l'ús que cedeix la Generalitat té més valor que l'altre, perquè és edificable, el Palau o l'adjudicatari de l'hotel (Olivia Hotels) ha de pagar després la diferència", ha afirmat Castells.

Castells, durant su intervenció a 'Catalunya Ràdio'
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Daserrout, BCN, 16/06/2010 - 19:54

El que cal és enviar-li els mossos d'una vegada com al seu col·lega Muñoz i aleshores que parli el que vulgui danat la jutgessa.

#4 Ramon, Barcelona, 16/06/2010 - 01:40

Manel Fuentes és com una mena de criatura mitològica, mig gos rabiós, mig cuc. Pren una forma o l'altra depenent de si té al davant un nacionalista català, o un sociata, respectivament.

#3 Gemma, Lleida, 15/06/2010 - 22:27

Bon parell els de la foto, diisparar a matar contra Convergència i en canvi tragar i fer-nos tragar amb patates la merda tripartita-

#2 Xesco, Rubí, 15/06/2010 - 21:22

Parlant de patrimoni, espero que quan caigui la màfia tripartita a aquest parell se'ls faci una auditoria de patrimoni, precisament.

#1 Si que està garantit, si..., Barcelona, 15/06/2010 - 20:01

Si que està garantit el patrimoni. El seu patrimoni. I el patrimoni del que hi ha al seu costat a la foto, també.