Publicitat
Política · 2 de Juny de 2010. 12:56h.

Castells i Nadal 'esquiven' el Parlament

El tripartit creu que ja han donat prou explicacions sobre el cas Pretòria

Els consellers Antoni Castells i Joaquim Nadal (PSC) no compareixeran de moment a petició pròpia al Parlament pel cas Pretòria, tot i que Esquerra i ICV, els seus socis de Govern, ho han demanat. El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, va apuntar que el Parlament ha d'actuar i no desentendre's de les dues trames que afecten la vida política, per tal que "els ciutadans vegin que no hi ha ni impunitat ni complicitat". "No podem continuar abonant la desafecció cap a la política-va subratllar Ridao-, ni permetre que els casos de corrupció s'allunyin als ciutadans de la vida pública". La mateixa tesi va abonar Joan Herrera, secretari general d'Iniciativa: "No ens oposarem a cap demanda d'explicacions".

Tot i això, els consellers no ho veuen així ja que veuen "clar" i "cristal·lí" que el sumari reflecteix la seva "irreprotxable" comportament, i veuen "insidiós" demanar-ho, tal com han fet els seus socis d'ERC i ICV.

En roda de premsa després de la reunió del Govern d'ahir, el conseller d'Economia, Antoni Castells, i el d'Obres Públiques, Joaquim Nadal, van deixar la porta oberta a comparèixer al Parlament per donar grans explicacions si els grups consideren que són "insuficients" les aportades fins ara.

Castells es va preguntar si "queda alguna cosa per dir" sobre la relació entre membres del Govern i la trama Pretòria, i va afirmar que "qui tingui ànim de veure les coses com són es donarà compte de que les explicacions donades són convincents".

Nadal i Castells, al Parlament
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 02/06/2010 - 15:31

Si, si... Todo aclarado... Jua, jua, jua,.. ¡Está en buenas manos la izquierda! Jua, jua, jua,...

#2 roca, reus, 02/06/2010 - 15:07

FALTARIA MES..........

#1 Fran, Llinars, 02/06/2010 - 13:06

Es 1 vergonya q tota aquesta colla estigui robant impunement i cap catalanista es movilitzi x aixo tant q els hi agrada fer-ho x tot lo demes,sobretot amb tot el q sigui anar contra Espanya.Q us agrada el q estan fent?.Calleu com putes tots.