Publicitat
Política · 16 de Març de 2009. 10:50h.

Castells n'està tip

"Hi ha discrepàncies prou serioses. Aquest capítol l'hem de tancar i ja veurem què passa"

Castells n'està tip

Castells, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha lamentat en una entrevista a El món a RAC 1 que "malauradament no hem pogut tancar un acord, hi ha diferències que són prou importants per evitar que es tanqui". "No es pot continuar eternament amb aquesta situació. Plantar-se, què vol dir exactament? En les properes setmanes aquest capítol l'hem de tancar. No es pot continuar eternament aquesta situació, en algun moment hem d'acabar i ja veurem què passa", ha afegit.

Sobre les declaracions d'Huguet, ha dit que "prefereixo no parlar sobre opinions de companys de Govern. Treballem perquè no sigui un pedaç, seria un pedaç si fos només un maquillatge de l'antic sistema". "Cop de puny també sona una mica agressiu, i no vull donar aquest to; hem de fer valdre la força de la nostra fermesa", ha manifestat.

"Si la xifra que ens haguessin posat sobre la taula hagués estat aquesta [1.400], la negociació fa temps que s'hauria acabat". "Hi ha discrepàncies respecte al model i respecte a la quantia; encara hi ha discrepàncies prou serioses", ha afegit, per finalment sentenciar que "quan la història jutgi, es dirà que [Solbes] va ser un gran ministre."

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Miqui, LF, 16/03/2009 - 18:35

Malaguanyat polític en partit equivocat. Et planyo amb els companys que tens de partit. Salut Castells !!!

#10 Hug, Begur, 16/03/2009 - 18:32

Que va ser: APOYARE..... o FOLL.... el que va dir en ZP.? donc ja sabeu que significa per ell. Apa, a treballar a produir a pagar impostos i a callar!!

#9 Montserrat, Catalunya arruinada, 16/03/2009 - 17:17

... i Catalunya arruïnada, tot i així, el Montilla, el Benach, el Carod, el Saura, adlàters i familiars, cada dia més rics. Algú ho pot explicar bé al catalans ? Ep!, sense que ens prenguin per idiotes... Eh!

#8 juan, zaragoza, 16/03/2009 - 13:09

.. es cierto que los españoles nos hemos caracterizado a lo largo de la historia por tragar con los peores y mas ineptos gobernantes de europa Yo creo que ZP es posiblemente el presidente mas lelo sin sustancia ni preparacion de toda la UE

#7 juan, zaragoza, 16/03/2009 - 13:07

Como el PSOE se siga dejando mamonear por el PSC lo va a pagar car El funambulismo que practica el PSOE llamando vagos a andaluces y extremeños en cataluña, y en andalucia predicar la solidaridad (para su caciquismo) tiene un limite Aunque tambien es...