Publicitat
Política · 20 de Maig de 2010. 14:23h.

Castells no convenç

Un alumne de la Blanquerna li retreu "que digui el mateix de fa quatre anys"

Castells no convenç

Castells, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha hagut d'escoltar com un alumne de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull li deia que estava "molt decebut" per la conferència que acabava d'impartir, titulada "El paper dels mitjans de comunicació en la situació econòmica actual".

Després de la intervenció del conseller, durant el torn de preguntes, l'estudiant s'ha queixat perquè, segons ell, "avui ens ha repetit el mateix que fa tres o quatre anys, quan va venir aquí: que els periodistes tenim molt de poder i que hem de ser bons".

Castells ha contestat que lamentava haver-lo decebut, i que esperava que la resta d'auditori no tingués aquesta mateixa sensació. "Pensava que veníem a parlar de temes de fons i no de qüestions d'actualitat", ha indicat el conseller quan l'alumne li ha demanat la seva opinió "sobre les declaracions de José Blanco" relacionades amb la retallada d'inversions a tot l'Estat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/05/2010 - 00:59

Muchos de sus colegas ya han perdido la cabeza.
Castells tiene la suerte de que cuando estaba a punto de caérsele la ha podido sostener.
De todos modos su cara ni aún después del éxito parece muy alegre.
Ver foto

#6 BADORED, Barcelona, 20/05/2010 - 23:28

Vaig coneixer en Castells a la agrupació del PSC de Gràcia. En aquell temps aquest paio cercava pujar a la "nomenklatura" del partit per tal de remenar les cireres. Es un individuo fosc i nefast, cregut i tant incompetent com mal carat. Penós...

#5 pepa, bcn, 20/05/2010 - 22:45

soc funcionaria i em retallaran el sou, però vull saber on van parar els meus diners i si realment tota la genteta que ha entrat a la generalitat, asessors, amiguets... sense cap preparació ,també cobraran menys, de fet haurien d'estar al carrer!!!!!!

#4 Funcionari indignat, Barcelona, 20/05/2010 - 18:32

En la Conselleria d'Agricultura han trobat la solució a la crisi: s'han pujat les dietes i indemnitzacions dels alts càrrecs (ja sabeu, els eventuals o polítics) en previsió de que el mes vinent els hi retallin. I això no surt publicat enlloc.

#3 Miquel, BCN, 20/05/2010 - 17:56

Mentre no aturem l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya els comptes no quadraran mai