Publicitat
Política · 18 de Maig de 2010. 15:42h.

Castells no sap on retallar

La resistència d'ERC i ICV frena les retallades del PSC

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha anunciat aquest matí en roda de premsa retallades del Govern, però no sap per quines conselleries començar. Castells ha deixat clar que "el rànking de conselleries està per fer" i ho ha deixat per la setmana vinent. El conseller tampoc ha sabut concretar la xifra de reducció del dèficit de la Generalitat amb les mesures adoptades.

La manca de concreció amaga, en realitat, una pugna al si del Govern per evitar les retallades en les conselleries respectives. Esquerra i Iniciativa ja van deixar sol el president de la Generalitat, José Montilla, dimecres passat en la darrera sessió de control del Parlament a l'hora de defensar les retallades anunciades per José Luis Rodríguez Zapatero.

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha assegurat precisament avui que cal "preservar les polítiques socials i la inversió en infraestructures". Puigcercós, que ha admès que "cal fer un reajust", però ha explicat que Esquerra traça una línia vermella en polítiques socials, 'en pensions, Llei de serveis socials, Llei de dependència i Fons d'Immigració', i en la inversió en infraestructures.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Pere, Barcelona, 19/05/2010 - 11:41

Que retallin els complements específics injustos i astronòmics que cobren molts aprofitats parents, amics i membres del partit. és una vergonya.

#22 Castells, Bcn, 19/05/2010 - 09:15

Començi per Acc10, una gestoria plena de gent amb duplicitats, poca feina, competencia deslleial amb empreses privades i despeses en lloguers d'oficines a l'estranger que no justifiquen els suposats beneficis publics....potser els privats..

#21 Miquel, BCN, 19/05/2010 - 08:44

El primer que s'ha de retallar és l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya, i deixar-lo a zero

#20 e, barcelona, 18/05/2010 - 23:15

Si voleu saber la magnitud de la tragèdia de l'espoli que pateix catalunya, els comptes clars, el Cercle Català de Negocis ens ho explica al Ciemen (carrer rocafort 252 de Barcelona) el dijous 20 de maig ales 19 hores.
"Empresaris per la independència"

#19 Marcel, Barcelona, 18/05/2010 - 20:08

Això passa per seguir acríticament les ordres d'un incapaç que ens ha dut al desastre. Necessitem un Estat propi per lluitar contra la crisi. Per història i per dignitat. Vegeu comentari d'avui a: http://perabonspatricis.blogspot.com