Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2010. 11:17h.

Castells prefereix Maragall a Zapatero

Només dos consellers en la conferència del president del Govern espanyol

Castells prefereix Maragall a Zapatero

Castells, amb Maragall en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, va ser l’encarregat de presentar la conferència a Tribuna Barcelona del president del Govern central, José Luís Rodríguez Zapatero, amb motiu del 15è aniversari d’aquest fòrum. Però a l'acte van assistir només dos membres del govern: la consellera de Treball, Mar Serna; i el d'Educació, Ernest Maragall; mentre que d'altres amb mes pes polític com el d'Economia, Antoni Castells, va preferir dinar a la mateixa hora amb l'expresident Maragall, segons informa La Vanguardia en la seva plana número dos.

Pel que fa a la resta de mebres del govern, només dos tenien actes oficials: El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, d'ICV, tenia una visita ala Noguera per inaugura l'estació depuradora d'aigües residuals | Les Avellanes i Santa Linya (Noguera) (13.00h) i el d'Agricultura, el socialista Joaquim Llena, a estava a Lleida (13.40) per presidir la cloenda de la jornada tècnica monogràfica "Viure del sector porcí a Lleida", organitzada per JARC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 oscar2, lleida, 24/07/2010 - 17:09

però, penso que als "senyoritos" catalanistes i de bona família de PSC els hi fa una mica de por veure la seva implantació real havent perdut el vot "xarnego"

#4 oscar2, lleida, 24/07/2010 - 17:06

Socialistes: rectificació error històric, per una banda federació catalana del PSOE per l'altra PSC i a veure ....

#3 Pili Adroguer, Mataró, 24/07/2010 - 14:34

És igual, que només hi vagin 2 consellers. Els 25 diputats del PSC al Congrés continuaran votant contra Catalunya: contra la gestió de l'aeroport, del port, contra els referèndums d'autodeterminació, contra el concert fiscal...

#2 Jesús, Gavà, 24/07/2010 - 12:00

Castells sabe que ya está fuera y se dedica a pegar coces por todos lados. Ahora se nos hará indepe como el Mascarell. Ya veréis.

#1 pepet, barcelona, 24/07/2010 - 11:31

Segurament és que l\\\'Ernest Maragall vol continuar fent mèrits per anar a les llistes, i en Castells ja deu donar la batalla per perduda.