Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2009. 20:12h.

Castells recol·loca un exalt càrrec a l'ICF

Miquel Salazar dirigirà el 'banc' de la Generalitat després de la seva marxa de la conselleria

Castells recol·loca un exalt càrrec a l'ICF

El conseller Castells, en una imatge d'arxiu

El Govern ha aprovat aquest dimarts nomenar Miquel Salazar i Canalda conseller delegat de l’Institut Català de Finances (ICF), càrrec que estava vacant des de la sortida de Josep Maria Ayala, a proposta del conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.
 
Salazar és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomat en Funció Gerencial per ESADE. Ha desenvolupat diverses tasques a la Diputació de Barcelona, com a cap de la Secció Administrativa del Servei d’Obres Públiques, com a responsable del Servei de Biblioteques i Gestió Cultural de l’Àrea de Cultura, i com a coordinador-gerent a l’Àrea de Règim Interior, Hisenda i Planificació. També ha estat conseller de Caixa Catalunya, i des de 2004 ha estat director general de Política Financera i Assegurances del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.
 
Ha compaginat la seva tasca professional amb la docència en postgraus d’Administració Pública a la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. Fins l’abril de 2009, Salazar ha estat secretari general de Política Financera, Competència i Consum del departament d’Economia i Finances, càrrec del qual va cessar per motius de salut.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jaume, Taradell, 02/09/2009 - 13:24

Entre aquesta gent no hi ha mai atur