Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2009. 18:45h.

Castells rep del PSC i del PSOE

Només CiU defensa el conseller d'Economia

Castells rep del PSC i del PSOE

El conseller Castells i el ministre Corbacho, en una trobada del PSC

Les declaracions del conseller d'Economia, Antoni Castells, han causat sorpresa al PSC i al PSOE. Castells va mostrar-se crític amb la política econòmica del PSOE, es va mostrar contrari a l'apujada d'impostos al considerar que no era "la solució" a la crisi i també va acusar el Govern estatal de no acabar d'agafar "el toro per les banyes" en aquest tema.

Des del PSC, el ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha recordat Castells que la Generalitat també pot agafar el seu toro per les banyes i ha afegit "simplement recordar-li -al conseller Castells-, que les les competències que en matèria industrial són exclusives de Catalunya i del seu Govern. Per tant, té recorregut", per prendre algunes mesures de caire econòmic.

La secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, s'ha queixat que Castells ha parlat "de no querer tocar los impuestos, pero inmediatamente después exigir que el Gobierno central les garantice los recursos suficientes para hacer frente a los derechos de los trabajadores". "Creo que en sí mismo es una gran contradicció que ellos mismos deben aclarar", ha afegit Pajín.

L'únic suport que ha rebut Castells ha estat per part del president de CiU, Artur Mas. "Celebro que l’actual conseller d’Economia també digui que el Govern central no fa tot el que caldria, però també es pot aplicar al tripartit”, perquè “en aquesta situació tan dura dóna la sensació que no hi és”. “Què fan els 25 diputats del PSC a Madrid? Si caldria fer una altra política, per què no la proposen?”, ha indicat el polític nacionalista.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Joan, BCN, 08/09/2009 - 08:57

Manel: no soc extremeny, pero lo que em sembla malament en una banda em sembla en l'altre. SI creus que la feina de l'ambaixada a Paris, per exemple, esta justificada ho entenc, perque els fills Apeles han d'apendre Frances, per altre cosa no serveix

#5 manel, Polinyà, 08/09/2009 - 07:10

Joan: Per començar podrien tancar l'ambaixada d'Extremadura a Lisboa que ha costat 2,2 mill d'E. O la del Brasil o la de.. Ah que aquests si ke poden tenir? Clar ke sense elles no haguessin crescut tant les exportacions Extremenyes. O pot ser si?

#4 Meliq Salau, Reus, 07/09/2009 - 23:11

En Castells només diu que el rei va nu.
Realment no s'entén molt bé que continuï essent militant del PSOE. Potser si no se'n va el despatxaran. O potser demà rectifica. Com que els del PSOE-PSC tenen trastorn bipolar de la personalitat!

#3 Hug, Begur, 07/09/2009 - 22:09

Joan, T equivoques, les oficines comercials a l exterior es una gran inversio per donar a coneixer a catalunya com a un fet cultural diferent al mon i per ajudar a les empreses a exportar. la feina que fan es impagable ja que les embaixades no ens represe

#2 Joan, Bcn, 07/09/2009 - 20:36

Hug, me encanta ver que tu tambien estas por el cierre de las embajadas y subvenciones varias, hablamos de gastos superfluos no?