Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 11:52h.

Castells replica 'The Economist'

"A Catalunya tots els ciutadans són iguals, no importa l'idioma matern que tinguin"

Castells replica 'The Economist'

Antoni Castells

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha aprofitat la seva estada a Londres per a replicar les acusacions del setmanari britànic 'The Economist', que va denunciar "dogmatisme lingüístic" a Catalunya. En una conferència a la London School of Economics, el conseller va afirmar que "Catalunya és un dels pocs països del món on el bilingüisme és una realitat", a més d'afegir que "a Catalunya tots els ciutadans són iguals, no importa l'idioma matern que tinguin". Castells va defensar que qui digui el contrari "està mal informat" i va atribuir aquests "prejudicis" al fet "sorprenent" de que "hi hagi mitjans espanyols que parlen de repressió".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 ton, sallent, 16/01/2009 - 19:49

collosn quina rauxa us ha agafat als espanyolistes amb aquestes declaracions del conseller Castells. Li haurem de dir que parli mes sovint oi?

#10 Kropotkin, Vic, 16/01/2009 - 18:07

Por cierto Castells, brillante tu conferencia en la London School of Economics. En un aula de 30 plazas y habia 25 personas venidas casi todas invitadas de Barcelona. Sois unos monstruos de la Economia.. No sois mas inutiles porque no os entrenais...

#9 Kropotkin, Vic, 16/01/2009 - 17:57

Pues no, no todos somos iguales. Los que habaln catalan bien pueden ser funcionarios de la Generalitat, los que hablan castellano bien no pueden ser funcionarios de la Generalitat si no hablan catalán? No teneis vergüenza... Que asco...

#8 MAM, barna, 16/01/2009 - 16:02

Josep, que yo sepa nadie te ha pedido que te adaptes a nadie. Habla la lengua que te de la gana y punto, pero no pretendas obligar a los demás a que asuman el monolingüismo en catalán que impone la administración catalana ¿o es que tú eres especial ?

#7 Bianor, Reus, 16/01/2009 - 13:45

Es clar que si Sr Castells , el bilingüisme és una realitat al carrer.Els ciutadans són intel.ligents.Una realitat ignorada, perseguda i menyspreada per la Generalitat.Aixi li va.