Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2010. 11:10h.

Castells també recula

"Clar que el govern té projecte de país"

Castells també recula

Castells, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "el president Montilla va entendre les explicacions de Maragall. El punt més delicat és que es qüestioni l'obra de govern. El tema ja està tancat".

"Clar que el govern té projecte de país", ha deixat clar, a més d'assenyalar que "el meu propòsit és el de ser capaços de mobilitzar el país. Malament aniríem si digués que els ciutadans estan fatigats d'aquest govern".

A criteri del conseller d'Economia, "el projecte del PSC és ser la força que vertebri el país en la seva complexitat i de fer seus els objectius del país".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/02/2010 - 14:09

ERnest Maragall y Castells van a fundar un nuevo partido: El Reculament.

#3 bmjvalles, Terrassa, 17/02/2010 - 17:11

"Clar que el govern té projecte de país"
és més diria jo, en tenen milers de projectes de país, un per cadascun dels aprofitats que han posat a dit a xupar de la mamella. Aquests són els seus projectes de país.

#2 joan, manresa, 17/02/2010 - 12:58

tinu.) conviure amb L'Inquisidor,mostrant un somriure..Srs Consellers,rectificacions amb forçades humillacions no son bones,ni personals ni per el País.Estem decebuts per lo fet,,per --L'Amo--i per la sebas reaccions.Srs Consellers,la dignitat primer

#1 joan, manresa, 17/02/2010 - 12:54

El Casal,0,30h.--Quina tristor,quina pena Sr.Castells.Vosté no es marex pasar aquest trágol.Al menys no hem tingut de veure l'matge del Sr.Maragall entrant al "cuarto fosc" i pasar per l'adreçador i veurel després a rectificar. I lo pitjor es (conti.