Publicitat

El PSC desautoritza dos cops el conseller durant les negociacions del finançament

El Govern de la Generalitat ha desautoritzat el conseller d'Economia, Antoni Castells, que va dir aquest dilluns que si no hi ha acord amb el govern espanyol sobre el nou model de finançament "en les pròximes setmanes", cal suspendre les negociacions que s'estan realitzant al respecte. Aquestes declaracions entren en contradicció amb les que ha fet aquest dimarts el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, qui s'ha mostrat a favor de donar de termini fins el proper estiu per tal que es produeixi un acord amb el govern espanyol. Però Castells també ha estat desautoritzat pel Govern.

Després de la reunió setmanal d'aquest dimarts del Govern, la consellera de Treball, Mar Serna, que ha actuat com a portaveu, ha declarat sobre les negociacions del finançament que, en la seva opinió, "no és bo posar una data com a termini" . D'aquesta manera, Serna ha desautoritzat tant Castells com Iceta, dient també que "un cop passada la data del 9 d'agost, una data no ens ha de condicionar".

No és la primera vegada que Castells queda desautoritzat. Recentment, es va mostrar a favor de plantar-se en relació amb els pressupostos generals de l'Estat, instant d'alguna manera als 25 diputats del PSC a votar en contra del projecte al Congrés, cosa que no va ocórrer.

El conseller d'Economia, Antoni Castells
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Enric, barcelona, 18/03/2009 - 12:02

Sr. Montilla, Vostè és el nostre President. El president de tots els catalans varem escollir perquè el PSC podria negociar millor amb el PSOE que els catalans de CIU o ERC. I ara que? Si us plau, sigui digne del càrrec que li em confiat i faci alguna

#14 Izaskun, sant celoni, 18/03/2009 - 10:47

Castells es un residuo del nacionalismo en el PSC y una mala copia de Maragall, y acabará como Pascual, en las filas de los independentistas, traicionando al PSC

#13 Jordi, Barcelona, 18/03/2009 - 09:56

Se li està posant esguard de "eccehomo".

#12 Olga Sants, Badalona, 17/03/2009 - 20:30

Antoni, plega. No tens perquè aguantar a tota aquesta colla de trepes i arribistes. torna a la facu i fes un llibre explicant-ho tot. Et forres i que el finançament se'l posin al clatell.

#11 Lluís, PPCC, 17/03/2009 - 19:28

Per dignitat, coherència i futur, dimiteix nano. Ara ja sabem que amb tu o sense tu, aconseguirem el mateix, res, com sempre.