Publicitat

El pacte CiU-PPC els deixa fora de la Mesa del Parlament

Càstig a ERC i ICV

La nova Mesa del Parlament

La votació per a la Mesa del Parlament ha 'consumat' el càstig a Esquerra i Inciativa, que s'han quedat fora: Jordi Cornet (PPC), ha estat escollit secretari primer amb 31 vots; Montserrat Tura (PSC), secretària segona, amb 28; Josep Rull (CiU) secretari tercer amb 26; i Dolors Batalla (CiU), secretària quarta amb 25.

El malestar d'ERC i d'ICV per la composició del màxim òrgan de govern de la cambra catalana s'ha reflectit en el fet que Iniciativa ha votat Jordi Miralles (10 vots) i Esquerra en blanc (11). Solidaritat ha votat el seu candidat, Toni Strubell (4).

La Mesa del Parlament ha quedat configurada com en un principi s'havia previst, és a dir, amb quatre llocs per a CiU, dos per al PSC i un per al PP. Núria de Gispert ha estat elegida presidenta del Parlament, i Lluís M. Corominas (CiU) i Higini Clotas (PSC) els vicepresidents primer i segon respectivament. L'elecció de Cornet com a secretari primer ha estat possible gràcies a un acord entre CiU i PPC.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Carles, Sant Celoni, 18/12/2010 - 09:29

Toooma, el tripartito bien lejos

#33 Gerard, Barna, 17/12/2010 - 04:28

TOT I QUE....fins ara el que veiem no em fa ser massa optimista. Apa, visca el sr Abertis, el sr Caixa i el sr Pérez, amos i senyors de Cataluña.

#32 Gerard, Barna, 17/12/2010 - 04:26

Sabreu respondre a tot el vot sobiranista q heu recollit amb ambigüitat calculada o tornem als temps de la Puta i la Ramoneta, peix al cove, no fer soroll...? Ja q amenaceu, us recordo q CIU tb pot ser castigada si cedeix a l'espanyolisme a les 1eres de canvi. Pel bé de tots espero q no calgui.

#31 Gerard, Barna, 17/12/2010 - 04:24

PD: Ara resultara q tots els tertulians de LV son propers a ERC o PSC, q el Xavi Bosch no es convergent, q CIU no té directius a la Corpo, etc. En quin pais viviu?
En fi, tant me fa, el que vull saber es si a mes de la venjança teniu algun pla per respondre al 10J q no sigui mes PP.

#30 Gerard, Barna, 17/12/2010 - 04:19

ERC és una força política poc i mal representada als mitjans catalans, ja no diguem ICV. ERC encara ha rascat alguna cosa a la Corpo, ICV res de res. Apa, espero que gaudeixis del nou cotxe.
Montse: Et repeteixo q jo no he votat a cap d'aquests partits, puc parlar amb llibertat. I tu, pots?