Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2020. 10:02h.

Catalanistes contra Puigdemont

Convergents, Lliga Democràtica i Lliures denuncien la “mala situació política” i sondegen una aliança electoral

Catalanistes contra Puigdemont

Convergents, Lliga Democràtica i Lliures, informen, en un comunicat conjunt, que “un cop analitzada la mala situació política, econòmica i social de Catalunya, estem convençuts de la necessitat d’un nou projecte polític, que pugui bastir una alternativa electoral de centre ampli, que inclogui partits catalanistes i sobiranistes, capaç de redreçar aquesta situació”.

“S’ha sotmès a consideració de les tres forces polítiques un decàleg que pugui servir de base per a l’elaboració d’un programa electoral conjunt que possibiliti la construcció de la Catalunya del futur”, indiquen.

“Convidem  la resta de forces polítiques que comparteixen aquesta diagnosi i aquests objectius a afegir-se a aquesta iniciativa, tot treballant conjuntament i des ara, en benefici de totes les catalanes i tots els catalans”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 BJMR, Bilbao, 16/07/2020 - 18:59

A ver, que yo me entere, quieren crear un espacio de centro que recupere el seny y trabaje para sacar a Cataluña del pozo, en beneficio de todos los catalanes, y sin embargo llama a integrarlo a las fuerzas soberanistas, que son las que han llevado a esta situación.
¡Creo que primero deben pasar por el psiquiatra!

#8 Cebollo, Vic, 15/07/2020 - 17:43

A buenas horas....

#7 Marc, Girona, 15/07/2020 - 17:25

Van un corrupte, un de Scc i el marit de l Arrimadas ..... sembla el començament d un acudit

#6 Montse Quatre, Barcelona, 15/07/2020 - 16:09

El cinisme del personatge de perfil medieval es el que feia de recaudador del 3%, el cobrador del frac del tal Mas, i encara te la poca vergonya de parlar "d'un nou projecte", quan hauria d'estar entre reixes pels seus delictes. Son els mateixos gossos amb diferents collars, pero la gent ara ja saben el peu que calçen. Parasits sense remei

#5 Miquel, Girona, 15/07/2020 - 15:42

Els partits independentistes han d'anar tots junts amb Puigdemont, i així sabrem a qui votar