Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2019. 22:11h.

Catalunya, el país de la por

Eviten signar la foto d'un nen de nou anys per temor a que pugui tenir problemes

Catalunya, el país de la por

El periodista del Diari de Girona, Albert Soler, ha revelat durant la presentació del seu nou llibre "Estàvem cansats de viure bé", com una mare li va suggerir-li no ficar el nom del seu fill de nou anys -l'autor d'una fotografia de la portada del llibre-, per por a possibles represàlies. "Hi ha gent molt idiota, i em fa por que li puguin dir alguna cosa per haver col·laborat amb el seu llibre" ha explicat que li va dir. "A aquest punt hem arribat a Catalunya" ha lamentat el periodista durant la presentació.

"Em demana que no surti el nom, si pot ser. Davant la meva cara d'incomprensió va continuar ella: Hi ha gent molt idiota, i em fa por que li puguin dir alguna cosa per haver col·laborat amb el seu llibre. La dona és qualsevol cosa menys una fanàtica, ho deia realment preocupada, perquè algú pogués dir-li o fer-li alguna cosa a l'Ernest, un nen de nou anys. A aquest punt hem arribat a Catalunya" ha explicat Soler.

L'autor d'"Estàvem cansats de viure bé" ha explicat que "finalment sí que surt el nom de l'autor de la foto" al seu nou llibre. "Al cap i a la fi el seu pare té fama de boig i això frena qualsevol temptació de revenja" ha comentat irònicament el columnista del Diari de Girona.

El director del Diari de Girona, Jordi Xargayó, que ha participat en la presentació del llibre, ha afirmat que a Catalunya "costa exercir la llibertat d'expressió" i ha criticat que "des de fa molts anys, el poder dominant, es digui independentisme o nacionalisme, ha intentat limitar, controlar i condicionar els mitjans de comunicació. No és casual, a Catalunya tot està planificat, res no és espontani" ha dit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 rosa, Barcelona, 15/11/2019 - 17:39

Josep Ruiz García, l'Albert Soler de tarat no en te resi a més a més no te complexe de cognom. Així sou els demòcrates que diu la Generalitat.....

#6 JOSEP RUIZ GARCIA, SANTA COLOMA DE FARNERS, 15/11/2019 - 12:27

LA MARE D'AQUEST NEN DE BEN SEGUR QUE CONEIX EL TEU "TARANNA PERIODISTIC" I PER AIXO NO VOL QU EL SEU ESTIMAT FILL EL RELACIONIN AMB UN TARAT COM TU.

#6.1 BUTIFLER Nº155155, Benicarlo, 16/11/2019 - 03:07

TARAT? . L' AUTOCRÍTICA NO ES PAS UN DELS TEUS FORTS... BUENO, NI DEL SENYOR NAPOLEO II DE WATERLOO, NI DEL SENYOR 3%, EL SENYOR DE LES BESTIES TARADES, NI DEL INVESTIGAT HONORIFIC DE LA UDEF Y LA SEVA DONA QUE NO TE NI 5, NI DEL SENYOR QUE ''AMA A ESPANYA'', EL SENYOR SANCHIIIIIIS, TONI SOLER, LAURA ROSELL, MONICA TERRIBAS, ALBERT DON AIRE ETC ET

#5 no soy nadie, barcelona, 15/11/2019 - 11:49

Tengo una persona muy allegada que se ha introducido en un grupo amateur de teatro, por simple escapismo. Ha pasado unos años personales muy, muy duros y necesitaba una salida como esta. Siempre le digo y ella tiene muy claro que si le preguntan, no diga nada o incluso que no entiende nada. Lamentablemente, es lo mejor que puede hacer.

#5.1 Jaime de Andrade, El Ferrol del Caudillo, 15/11/2019 - 15:05

Así que desafecta al Régimen ,¿eh?,vaya vaya...

#4 Very, a, 15/11/2019 - 10:42

Hablando de periodismo. Si tu comparas los digitales que han nacido en Madrid los últimos 15 años. Sus columnas de opinión, sus noticias, investigaciones, exclusivas, la diferencia de ideologia de unos y otros, en fin de variedad. Y los comparas con los de aquí que menos dos todos son correveydiles del Govern....

#3 Prudència, Figueres, 15/11/2019 - 08:22

Em passa el mateix amb els meus fills, sempre els dic "quan estigueu entre aquesta gent, sigueu prudents amb el que feu i dieu, que vosaltres jutgeu les conseqüències des del sentit comú, però hi ha gent molt fanatitzada i malament del cap"