Política · 11 de Gener de 2018. 20:07h.

Catalunya en Comú descarta una investidura telemàtica

Els ‘comuns’ asseguren que “es governa des de Catalunya”

Catalunya en Comú descarta una investidura telemàtica

Elisenda Alemany (foto: Catalunya en Comú)

La diputada electa de Catalunya en Comú, Elisenda Alemany, ha descartat aquest dijous una investidura telemàtica perquè “Catalunya es governa des de Catalunya”. “La situació de Catalunya és tan delicada que ens sembla inimaginable tenir un president que vulgui governar des de Brussel·les”, ha assegurat en una roda de premsa al Parlament.

Alemany ha assenyalat que “la prioritat és recuperar el nostre autogovern i les nostres institucions i això s’ha de fer des de Catalunya”. La número dos de Domènech ha considerat que “una interpretació massa creativa del reglament” per la investidura “ens portaria dos mesos més de processisme gratuït i bloqueig que el país no es pot permetre”.

La diputada electa dels ‘comuns’ ha demanat que “aquells diputats votats per la ciutadania haurien de ser aquí per poder exercir el seu càrrec”. També ha indicat que la prioritat és “fer avançar el país” i, en aquest sentit, ha fet una crida a Junts per Catalunya i Esquerra a “posar-se d’acord en formar govern” i “evitar una nova intervenció de les institucions”.

Alamany també ha valorat la possibilitat de que el seu grup formi part de la Mesa del Parlament i ha demanat que aquest òrgan reflecteixi “la pluralitat del país”. “La nostra intenció és fer avançar Catalunya i per fer-ho calen grans majories transversals. I això és el que volem també a la Mesa, però no hi ha cap oferta concreta”, ha afirmat.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Terrassa, 12/01/2018 - 08:10

Es que es de cajón: si no se puede dirigir el tráfico por internet desde Sevilla, como se va a dirigir Cataluña desde Bruselas? A ver si les entra el sentido común a todos.

#1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 11/01/2018 - 22:37

Doña Elisenda "ha fet una crida a Junts per Catalunya i Esquerra a “posar-se d’acord en formar govern”". Luego los de Podem se cabrean cuando se describe correctamente como indepres vergonzantes o compañeros de viaje. Que sigan así, que en las generales se van a enterar. Por cierto, ¿se sabe por qué calla el siempre dicharachero Iglesias?