Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2020. 10:53h.

Catalunya és ara Bielorússia

Comparen la líder bielorussa de l'oposició amb Puigdemont

Catalunya és ara Bielorússia

El director de comunicació d'Interior, Joan Maria Piqué, ha compartit el tuit del ministre d'Exteriors lituà, Linas Linkevicius, informant que la líder opositora Svetlana Tijanovskaya ha abandonat Bielorússia i es troba a Lituània i ha afegit que "Carles Puigdemont està fora de perill. Està a Brussel·les".

Piqué ha fet aquest tuit després que Linkevicius manifestes que "Svetlana Tijanovskaya està fora de perill. Està a Lituannia". Aquest no és l'únic tuit que s'ha fet des de l'indepednetisme sobre el conflicte bielorús, ja que Carles Puigdemont i Quim Torra han utilitzat els incidents de les protestes contra Lukaixenko per carregar contra l'Alt representant de Política Exterior de la UE, Josep Borrell.

Torra ha considerat "correcte" el missatge de Borrell a les seves xarxes socials, però ha criticat el "cinisme menyspreable és el seu autor" perquè, segons ell, "va aplaudir i va defensar la violència contra els votants catalans del Primer d'Octubre".

Puigdemont, per la seva banda, li ha retret que "vostè, el seu partit i el seu rei han donat suport a la violència extrema contra manifestants pacífics a Catalunya". "Per tant, vostè no té autoritat moral davant d'un dels règims més cruels a Europa. Aquesta és la raó per la qual la crisi catalana és un assumpte europeu", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/08/2020 - 22:28

Simply, Tocomocho.

#22 Decebut, bcn (tbn), 11/08/2020 - 19:31

"Extreme violence", "peaceful protests"!!! Per si algú encara no creia en universos paral.lels!

#21 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 11/08/2020 - 18:50

Alguien se ha coscado de que estos republi-majaderos tienen tendencia a compararse con Dinamarca, Holanda, Suecia, Escocía, Canadá... que en todos los casos... ¡SON MONARQUÍAS PARLAMENTARIAS...!

#20 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 11/08/2020 - 15:30

Si no les da apuro compararse con Mandela o Ghandi cómo no les va a importar coquetear con sucesos menores como los de Bielorrusia. Es su pasatiempo, buscan y donde creen ver palos ladran, homologando cualquier lance con su causa sin entrar en el detalle. Se creen tan buenos que creen que el mundo les mira y constantemente les copia.

#19 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA, 11/08/2020 - 15:25

Anar contra un estat comunista opressor, es legal.