Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2008. 13:24h.

Catalunya és com 'Matrix'

Puigcercós encoratja a triar entre les dues pastilles de 'Morfeu': "continuar igual" o "els riscos"

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha comparat la situació de Catalunya a la de la pel·lícula Matrix, dirigida per Larry i Andy Wachowski, i interpretada per Keanu Reeves i Laurence Fishburne. Durant el debat de Política General, Puigcercós s'ha adreçat als diputats i els hi ha recordat que "aquests tres anys hem fet un camí i estem arribant a una cruïlla", a més de lamentar que "el Govern espanyol ha anat sistemàticament incomplint tots els acords, i ningú ens diu que els segueixin incomplint".

En aquest sentit, l'exconseller de Governació ha manifestat que "a mi em recorda a la pel·lícula Matrix: hi ha un moment que Morfeu li diu a Neo: 'tens dues pastilles. Si prens la de mà esquerra, ho oblidaràs tot i continuarà tot igual, amb el de sempre. Però si prens l'altre pastilla, serà la realitat. Serà assumir riscos. Serà les dificultats. Però és la realitat de debò". "Jo crec que aquest país i aquesta cambra, i tots plegats, hem de prendre la decisió de quina pastilla volem prendre", ha sentenciat.

Montilla, en el seu torn de rèplica, també s'ha referit a 'Matrix' i ha afirmat que "el senyor Iceta també ha fet referència en una part de la seva intervenció a algunes coses que podrien tenir connexió, no amb Matrix, però si una mica amb el problema que vostè posava de relleu".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 lluis, Palafrugell, 02/10/2008 - 12:00

Doncs a mi, més q a matrix, em recorda més a la cançó de l'enfadós... tan de teatre i xou, els calers són nostres, doncs qè s'ha de negociar??? res!!

#20 Jordi, Barcelona, 02/10/2008 - 00:00

Molt parlar, però és Esquerra qui va fer Montilla president de Catalunya... i qui el mantè encara, malgrat els incompliments del partit de Montilla (PSOE)... L'equidistància ja no "cola" srs d'Esquerra...

#19 Pere, Lleida, 01/10/2008 - 20:41

Continua aflorant la personalitat adolescent dels noiets d'ERC. El Sr. Puigcercós hauria de prendre la pastilla de la coherència, demanant responsabilitats al seu company, l'alcalde de VILALLER.

#18 Juan, Barna, 01/10/2008 - 20:38

Mas bien, como "Alicia en el Pais de las Maravillas".

#17 kork, BcN, 01/10/2008 - 18:36

Aquest si que s'ha fotut unes quantes pastis