Publicitat
Política · 17 de Maig de 2010. 21:50h.

"Catalunya és una colònia d'Espanya"

L'exalcalde socialista de Badalona, Joan Blanch, a favor de la independència

Un dels fundadors del PSC i alcalde de Badalona durant 16 anys, Joan Blanch, ha dit que "l'estat espanyol és un estat imperial, que continua sent governat com un imperi, i només té una colònia, només una li queda, i som nosaltres". "La colònia que li queda és Catalunya", ha afegit.

L'exalcalde i exdiputat socialista també ha criticat la consulta sobre la reforma de la Diagonal que dut a terme el primer regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Hereu."Avui s'està vivint una situació d'un govern desorientat que l'únic que mira és de fer polítiques d'imatge, com l'Ajuntament de Barcelona. A qui se li acut fer un referèndum sobre la Diagonal en aquest temps en què estem? Ja ho deia Ignacio de Loyola: 'en tiempos de dificultad no hacer mudanza'. S'han begut l'enteniment".

Blanch és un dels impulsors del manifest a favor d'una conferència nacional del sobiranisme, que s'ha presentat a la seu d'Òmnium Cultural. A més de Blanch també han pres la paraula l'expresident del Parlament, el republicà Heribert Barrera; l'exconseller de Justícia d'Unió, Agustí Bassols; el doctor Moisès Broggi i el també metge Oriol Domènec.

També hi eren a la sala el periodista Miquel Calzada, l'actor Joel Joan, el portaveu de Deumil.cat Enric Canela, l'ex diputat d'ERC ex regidor d'ICV Francesc Vicens, l'escriptor Jordi Coca, el filòsof Josep Maria Terricabras o Víctor Alexandre, qui ha presentat l'acte.

Blanch, a la dreta, acompanyat de Bassols, Domènec, Broggi i Barrera
Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 calidoscopi, Barcelona, 19/05/2010 - 10:13

a la foto hi ha més d'un que porta dodotis, i diuen que volen ser independents...
si no son independents ni per anar al WC.

#34 Joan, Barcelona, 19/05/2010 - 01:33

Jordi: Ho sap tothom!. Com a ER C no l' han volgut ara cap a R.Cat, ja que aquests apleguen fins i tot peperos

#33 enric, barcelona, 18/05/2010 - 23:19

Si voleu saber la magnitud de la tragèdia de l'espoli que pateix catalunya, els comptes clars, el Cercle Català de Negocis ens ho explica al Ciemen (carrer rocafort 252 de Barcelona) el dijous 20 de maig ales 19 hores.
"Empresaris per la independència"

#32 Jordi Tallaferro, Barcelona, 18/05/2010 - 21:17

S\'equivocan els prohoms. Som un territori ocupat que es vol descatalanitzar cada vegada més. Vivim la contradicció d\'un pacte polític per la democràcia no respectat i un Govern Central que ens ofega. Calen politiques noves i cares incorruptes.

#31 Jordi, Badalona, 18/05/2010 - 19:49

Estic sorprès. En Joan Blanch, jugador de borsa ara i quan era alcalde, que va sortir per la porta del darrera però forrat, corrupte vocacional i que tan mal va fer a la ciutat (a Badalona tothom ho sap) és considerat una personalitat.