Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2010. 11:36h.

"Catalunya es una Comunidad Autónoma dentro del Reino de España"

Manuel Fraga: "Montilla no es catalán, es andaluz, y lo que está haciendo es improvisar todos los días"

"Catalunya es una Comunidad Autónoma dentro del Reino de España"

Manuel Fraga Iribarne

L'exministre franquista i actual senador del PP, Manuel Fraga, ha assegurat, després de conèixer la decisió íntegre del TC sobre l'Estatut, que "definitivamente, Catalunya no es una nación, es una Comunidad Autónoma dentro del Reino de España". Y ha advertido: "Con la palabra nación no se puede jugar".

En una entrevista que publica ABC, quan li pregunten pel paper que està jugant el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, en tot assumpte, Fraga manifesta: : "Montilla no es catalán, es andaluz, y lo que está haciendo es improvisar todos los días".

Respecte a si la sentència suposa definitivament al final del contenciós històric de l'encaix català al trencaclosques espanyol, Fraga ha apuntat que "no creo que vaya a ser así, aunque debería".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Josep Maria, Blanes (Girona), 12/07/2010 - 11:37

¡Pobre home! Encara esta afectat per lo de Palomares.
Crec que te aigua al cervell, que es lo únic que es pot esperar de un vil franquista

#18 Josep, Sabadell, 11/07/2010 - 23:23

Encara és viu aquest?

#17 johnny, Barcelona, 11/07/2010 - 12:16

En la \"transició\" els que van fer la constitució es van oblidar de passar pel fusell tres franquistes que encara duren: Fraga, Suárez i Martín Villa.

#16 sandra, barcelona, 11/07/2010 - 11:30

doncs aquest si que te rao un bon parell de co..ons que a casa no en tenim ningu d'aquests. tenim franquistes a dojo pero cap amb dignitat. que ens doni lliçons un iaio fatxenda de 85 anys es per esquerrar-se

#15 Catalonia free, Riudecanyes, 11/07/2010 - 07:28

Sr. Fraga, tómese la pastillita y beba mucha agua que en verano hay peligro de deshidratación y después le dan a usted esos mareos , que cualquier día nos va dar un disgusto. Por cierto, aunque uno sea de andalucia o pernambuco, es catalan si quiere.