Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2008. 19:16h.

"Catalunya és una nació"

Els socialistes catalans es defineixen com "catalanistes"

"Catalunya és una nació"

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, amb uns militants

El PSC ha aprovat una declaració de principis que proclama que Catalunya és "una nació amb territori, una llengua, una cultura i una història pròpies que configuren una comunitat nacional, de la qual formen part tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya amb independència del seu origen i la seva llengua materna".

Els socialistes catalans es defineixen com a "socialistes", "catalanistes", "federalistes", "municipalistes" i "europeistes". "Som catalanistes -afegeix més endavant- perquè volem la llibertat i l'autogovern de Catalunya per construir una societat oberta, avançada, inclusiva, capaç d'unir en un mateix projecte a persones de procedència diverses".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Ramon, Barcelona, 20/07/2008 - 20:21

Ara aquests lerrouxistes hidrofòbics fan com qui tiba del PSC per conferir-li centralitat i per neutralitzar qualsevol influència d'ERC. Però tan bon punt la Generalitat deixi d'estar en mans sucursalistes, tornaran al seu cau sociata de tota la vida.

#29 ciudadano del mundo, bcn, 20/07/2008 - 19:44

Una lengua? y el aranes no es de cataluña!
Que paso con la pluralidad y la diversidad? Sera Hipocresia? diso mio que miedo dan!

#28 ciudadanos del mundo, bcn, 20/07/2008 - 18:49

Catalunña UNA GRANDE Y LIBRE a q me suena , el PSC desde cuando el socialismo se funde con el nacionalismo?, a si ahora recuerdo el nacionalsocialismo aleman, que peligroso no?

#27 dani, sant andreu, 20/07/2008 - 18:40

Bueno Montilla, sigue asi, y perderás el area metropolitana!!! .... y en unos años... cuando no estés en el poder, ... te darán mucho por donde amargan los pepinos, por haber engañado a tus votantes. SALUT

#26 Kike, Manresa, 20/07/2008 - 18:33

"Una nación con territorio, una lengua, una cultura y una historia propias"; es decir, exactamente la definición del más rancio, trasnochado y anacrónico nacionalismo etnicista del siglo XIX; vamos, el colmo de la modernidad política.