Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2014. 14:26h.

"Catalunya està per sobre de tota persona, per rellevant que hagi estat"

Rull diu sobre Jordi Pujol que “és trist haver de tancar una etapa així”

"Catalunya està per sobre de tota persona, per rellevant que hagi estat"

Rull, amb Pascal, durant l'acte (Foto: JNC)

El proper coordinador general de Convergència, Josep Rull, ha assegurat aquest diumenge, en referència a Jordi Pujol, que "Catalunya està per sobre de tota persona per rellevant que hagi estat”.

Rull, que ha participat en la cloenda de la XXXIIa Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la JNC, a Sant Esteve de Palautordera, ha admès que “és trist haver de tancar una etapa així”.

És per això que ha dit que CDC ha de “tancar una etapa i obrir-ne una de nova". “Obrim una nova etapa a CDC, estem determinats a refundar-nos”, ha comentat sobre la nova direcció del partit que s’aprovarà el proper mes de setembre.

D’altra banda, pel que fa al procés sobiranista, ha manifestat que “el 1714 estàvem condemnats a desaparèixer com moltes altres nacions. Però aquí seguim 300 anys després”. "Nosaltres som aquí perquè els catalans de 1714 no es van rendir”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#28 spanish, Madrid, 28/07/2014 - 11:03

cerrar el chiringuito Rull esta todo podrido

#27 luca, bcn, 28/07/2014 - 10:58

Cap País/Estat/Ciutat/territori está per sobra dels seus ciutadans, sino esta al seu servei.
Sempre.
Els nacionalistes aixo mai ho entendrán, per aixo que hi han guerras.

#26 Manolo, Sant Cugat, 28/07/2014 - 08:28

No te preocupes, Rull, todo se arreglara cuando la justicia actúe. Espero que sean tan contundentes como lo fueron con Barcenas, que lleva más de un año en prisión preventiva. Si es verdad que esto es sólo el principio, es muy posible que los Pujol acaben en la cárcel.

#25 Julio, Barcelona, 28/07/2014 - 00:38

Esto se acaba, CIU huele a muerto...y ERC nunca podría liderar un proceso independentista, es demasiado extremista y con un oscuro pasado político para dialogar con instituciones nacionales e internacionales de peso, que ni los recibirán,...vayan preparando el telón la función se acaba...

#24 Consultor, Molins, 27/07/2014 - 23:50

El "visita despachos" este sigue con su matraka dale que dale, ? Es de ciu o de ERC? Yo creo que fundamentalmente ES TONTO!!!!