Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2009. 17:20h.

Catalunya, l'assignatura pendent del PP

Sánchez-Camacho augura que la formació serà decisiva el 2010

Catalunya, l'assignatura pendent del PP

Rajoy i Alícia Sánchez-Camacho, a la convenció nacional del PP

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que “el PPC mereix ser protagonista del canvi a Catalunya”. Per a Sánchez-Camacho, “el PPC avança, es consolida, va amb pas ferm i puc assegurar que aconseguirem ser l'alternativa que decideixi a Catalunya. Presideixo un partit que ha estat molts anys tocant un sostre de cristall i ara l'anem a trencar”.  “Ja està bé de tripartidisme, ja està bé de socialisme, ja està bé de nacionalisme. Catalunya necessita realisme i optimisme, polítics valents que els parlin clar i els solucionin els problemes”, ha afegit.  

Així mateix, la presidenta del PPC ha assegurat que “la societat està cansada d'incompetència”. Segons Sánchez-Camacho, “a Catalunya el Govern no ha donat solucions als problemes dels ciutadans. Els catalans estem farts d'aquells que parlen de la Catalunya que no és la real, els quals aposten per referèndums d'autodeterminació, per les ambaixades a l'estranger i per la Catalunya dels informes”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 amoscaciques, girona, 16/11/2009 - 12:49

En Rajoy i la Sánchez-Camacho embruten el nom de l´espanyolisme. Són dos poca-penes q mai aconseguiran fer-nos sentir orgull.
El PP necessita nous líders...si no...estan perduts.

#5 senglar, BCN, 15/11/2009 - 20:36

On es la porta?.

#4 Joan, Girona, 15/11/2009 - 20:20

Hemos de poner el nvcel económico de la provincia de Gerona al mismo nivel que el de Teruel . Proposta del PP a les passades eleccions. Llavors diuen que Catalunya es assignatura pendent. Au que els votin els seus familiars que potser tampoc ho fan

#3 josep m, la seu, 15/11/2009 - 19:57

A mí, que m' esperin asseguts,

#2 ANRONIO PEIRO, LLEIDA, 15/11/2009 - 19:24

Una petición, podra dejar la plaza de Senadora y pasarmela a mi que nunca he chupado del vote. Gracias