Publicitat
Política · 23 de Març de 2011. 09:58h.

Catalunya marca perfil

Mas es reuneix amb la presidenta d'Irlanda

Catalunya marca perfil

Mary McAleese

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà a les 13.00 hores amb la presidenta d’Irlanda, Mary McAleese, que serà de visita oficial a Catalunya. McAleese i Mas passaràn revista a la formació de Gala dels Mossos d’Esquadra.

Tot seguit, a la galeria gòtica, ambdós presidents escoltaran l’himne d’Irlanda interpretat pel carilló del Palau i, al saló Verge de Montserrat, es farà la signatura del Llibre d’Honor. A continuació, hi haurà una reunió de treball de les delegacions irlandesa i catalana, encapçalades pels presidents Mas i McAleese.

Més tard faran la cloenda de la Jornada Econòmica Irlanda-Catalunya, que tindrà lloc a l'Auditori del Palau des de les 10 del matí. Es tracta de la primera trobada que empreses irlandeses del sector farmacèutic celebren amb les seves homòlogues d’Espanya i Catalunya, amb l’objectiu "d’enfortir les relacions bilaterals i promoure el desenvolupament d’estratègies conjuntes de col·laboració".

Un cop finalitzada la cloenda de la Jornada, el president de la Generalitat oferirà un dinar oficial a la presidenta i la delegació d’Irlanda.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Javi, Barcelona, 23/03/2011 - 21:05

¿Por qué me voy a ir yo si estoy en una región española? El que no quiera vivir en España que coja el portante y se dé el piro. Según el verdadero origen de vuestra "lengua" vuestro sitio lo encontraréis por el norte de África. De nada.

#18 skolawn, Barcelona, 23/03/2011 - 15:56

Javi, que emigris, que el que sobra aquí ets tu, o no ho veus? (a més l'insult, és el crit d'impotència del mediòcre)

#17 Javi, Barcelona, 23/03/2011 - 14:43

Quitad el letrero que ya ha aparecido la última tonta.

#16 ANTON, san jose, 23/03/2011 - 14:01

Molt be senyor president, no ens podran reconeixer com a nacio si no saben qui som, tenim que preocuparnos per europa i deixar ja de pensar en clau hispanica perque no serveix per res ni entreurem res de res.

#15 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 23/03/2011 - 13:27

Veig com a molt positiva aquesta iniciativa del President Mas. És bo i necessari que Catalunya comenci a projectar-se a l?estranger i que el President es relacioni en diferents caps d?Estat.