Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2019. 14:54h.

"Catalunya pateix una crisi d'autoritat"

Alejandro Fernández: "Hem passat d'una societat d'ordre a una gairebé anàrquica"

"Catalunya pateix una crisi d'autoritat"

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha denunciat que Catalunya comença a ser percebuda pels mitjans internacionals "com una mena de paradís pels delinqüents". Sense seguretat ciutadana no hi ha prosperitat", ha apuntalat, i ha acusat "els governs d'esquerra i nacionalistes" de generar "un clima d'impunitat cap a la delinqüència".

Fernández considera que "Catalunya pateix una crisi d'autoritat, ens governen personatges polítics que tenen com a programa saltar-se la llei o relativitzar-la" i ha posat com a exemple el top manta, el moviment okupa o el lema "ho tornarem a fer".

"Això acaba provocant a mitjà termini que acabi convertint-se en una societat anàrquica, així comença a ser percebuda pels mitjans internacionals quan històricament era una societat d'ordre". "Com una mena de paradís pels delinqüents", ha sentneciat.

Sota aquesta premissa i acollint-se a la llei Giuliani que va desplegar l'alcalde amb el mateix nom a la ciutat de Nova York, Fernández ha anunciat un paquet de mesures contra la delinqüència. Una borsa de propostes entre les quals figuren un increment d'efectius policials i l'eventual participació de la Policia Nacional per abundar les patrulles als carrers, el retorn dels 'menes' que delinqueixin i la modificació del Codi Penal per incrementar les penes als reincidents.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Barna city, Barcelona, 02/09/2019 - 23:35

Dons si, abans de que per H o per B, s'acabi de degradar, Barcelona, necessita una Llei Giulani, desacomplexada i lliure de prejudicis, tal i com es va aplicar a la "ciutat-estat" de New York, i retornar aquesta ciutat a la seva essència. Respectuosa, sossegada, educada, cosmopolita, i amb entitat pròpia.

#2 Xavi, Barna, 02/09/2019 - 20:35

La policia los detiene y los jueces los juzgan con las leyes que hay, el problema es politico si no se endurecen penas modificando el código penal no servirá de nada asi que Colau pide endurecer las penas, no mas open arms , multas a manteros, los menas expulsar a los que tengan delitos...

#1 Republica catalana de Can Pixa, Lleida, 02/09/2019 - 16:35

Es molt fàcil fer aquestes propostes mentre s'està a l'oposició.Perquè no les van aplicar quan tenien majoria absoluta?Quan hi ha desgovern es també perque algú ho ha permès.Menys parlar català en la intimitat, menys permetre dos referèndums ilegals i una dui en una sola legislatura...i mes aplicar la llei a la primera de canto.