Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2016. 19:45h.

Catalunya Ràdio assigna feines a estudiants que "no haurien de fer"

El comitè d'empresa denuncia "falta de personal"

Catalunya Ràdio assigna feines a estudiants que "no haurien de fer"

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio està assignant feines a estudiants en pràctiques “que no haurien de fer” o que en tot cas “no haurien de fer sols”, segons ha denunciat el comitè d’empresa de l’emissora en un comunicat. També assegura que aquest fet és conseqüència a “la falta de personal”.

“És un tema que denunciem des de fa anys i que s’ha de solucionar”, han reblat. El comitè ha volgut aclarir que no està “denunciant pràctiques generalitzades a Catalunya Ràdio”. “Ens referíem a casos concrets i puntuals que ens havien arribat als últims dies i que són totalment excepcionals”, han volgut aclarir.

El comitè conclou el seu comunicat afirmant que quan parlen de que a l’emissora es produeixen “situacions vexatòries” cap als estudiants en pràctiques, no volen crear “una idea que Catalunya Ràdio ‘maltracta’ els estudiants”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Telamarinera, Vilanova, 10/11/2016 - 20:47

Este tipo de contratos necesarios para la formación, se usan para tener empleados baratos, para q otros empleados tengan unos buenos sueldos, sin que la partida total presupuestaria resultante sea objeto de la atención que se merece.
La nueva aristocracia explotadora.

#1 Karhu, Bcn, 10/11/2016 - 20:41

I aixo es basara nomes en mitjans catalanistes, en el reste d'univers de practiques d'estudi no comentaran, si no no enviarien el missatge que desitgen que els mitjans catalans son el pitjor del univers.