Publicitat
Política · 5 de Maig de 2021. 12:15h.

Catalunya Ràdio creu que Ayuso és "frívola i poc rigorosa"

Laura Rosel diu que el PP es pot convertir en "ayusolàndia"

La presentadora d'El Matí a Catalunya Ràdio, Laura Rosel, creu que amb la victòria d'Isabel Díaz Ayuso en les eleccions a la Comunitat de Madrid "guanya una política frívola, poc rigorosa, que explota les formes i el fons de l'extrema dreta sense cap complex".

Rosel subratlla en l'editorial que "amb Ayuso no només guanyen les dretes. Guanya una altra manera de fer política: una política amb lluentons, a cop d'insult i bronca, una política de discurs d'un sol ús, on primen els personalismes".

La directora del programa ha exposat que "el 4-M ha demostrat que Madrid és Madrid, però no és Espanya" i, en aquest sentit, ha afegit que "Espanya és una altra cosa, i després d'aquestes eleccions és una cosa encara més diferent de Madrid". "Les tensions territorials aniran a més, segurament, després del 4-M. Els encara dos grans partits espanyols han de triar", ha apuntat.

La periodista considera que "els de Pablo Casado han de triar si volen convertir el PP en 'ayusolàndia' -un partit de 'trending topic', que funciona a base d'estripades i espectacle, capaç de mimetitzar-se amb Vox fins al punt d'ocupar-li una part de l'espai-, o si es mantenen fidels a la tradició de partit conservador, seriós i autoreconegut com a previsible".

El PSOE, segons la seva opinió, té "al davant una disjuntiva que el porta a triar entre una política que aprofundeixi en el model d'Espanya plural i diversa, que planti cara a les mentides i la simplificació de la nova dreta, o una política parapetada i a la defensiva, d'horitzó petit".

Finalment, ha afirmat que "la política espanyola, per tant, es torna a convulsionar. Si Casado i Sánchez no ho aturen, tindrem polarització per anys". "És a dir: inestabilitat, soroll, tamborinada i baixa volada", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#64 Patumeiro, Sant Patumet, 07/05/2021 - 10:01

POca rigurosa? JJJAJAJJAJA. MIra quien fue a hablar...

#63 Tirant, Bcn, 06/05/2021 - 16:14

Hi ha una diferència aclaridora el dia electoral entre Ayuso i les pijo-progres del Psoe, Podemos o fins i tot la comunsta Yolanda Díaz : aquestes exhibeixen "modelitos" de marca de no menys 5000 euros i Ayuso porta un vestit de Zara de menys de 20 euros ...

#62 Gerard, Bcn, 06/05/2021 - 15:30

La CAIXA cientos de millones de euros de beneficio .
Miles por otra parte ,de despidos.

Comunismo o Libertad

#61 Joan del Bages, Manresa, 06/05/2021 - 09:50

I una presentadora de TV3 parla de frivolitat i poc rigor ! El món a l'inrevés. Ja no em refereixo solament als programes del Toni Soler, campions de la demagògia, maniqueïsme i frivolitat, sinó als mateixos telenotícies o al soporífer preguntes freqüents on no sé si encara surt la Rahola.

#60 Antifa, L'h, 06/05/2021 - 09:47

Curioso que Ayuso Haya ganado con un discurso clarament nacionalista madrileño, basado en la queja sobreactuada de agravio por parte del gobierno estatal

#60.1 Pepe, Andorra, 06/05/2021 - 16:15

Alma de cántaro......los unicornios no existen. No te inventes chorradas.

#60.2 Antifa, L'h, 06/05/2021 - 19:18

Dice el obseso de Soros