Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2020. 13:33h.

Catalunya s'arrisca amb els fons europeus

Torra diu que no va a la reunió per "defensar els interessos dels catalans"

Catalunya s'arrisca amb els fons europeus

El president de la Generalitat, Quim Torra ha intentat justificar la seva absència a la Conferència de Presidents on s'ha discutit el repartiment dels fons destinats per la UE per fer front a la pandèmia i ha assegurat que el seu "deure com a president no és pas anar a fer-se fotografies sense contingut", sinó "defensar els interessos dels catalans, treballar per la gent i ser al costat de la Catalunya social".

Durant l'acte de signatura de l'Acord per a una Catalunya social, el cap de l'Executiu ha insistit que "el primer objectiu del Govern, ara com ara, és salvar vides" i, en segon lloc, "garantir el futur del país, que està passant per una situació extremadament delicada a causa de l'emergència sanitària, econòmica i social".

Quim Torra ha dit que el Govern està davant d'"uns reptes immensos", entre quals hi ha "l'amenaça i el control de rebrots, l'impacte en l'activitat econòmica i el teixit empresarial, la destrucció de llocs de treball i també la crisi social que se'n deriva amb el creixement de les desigualtats i la pobresa".

El president ha fet aquestes declaracions durant l'acte de la signatura de l'Acord per a una Catalunya social amb la presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, Francina Alsina, i el president de La Confederació, Joan Segarra.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#22 VRaptor, Alicante, 02/08/2020 - 12:48

Les va a pasar lo mismo que les ha pasado con la NIssan, se van a quedar a la espera de las sobras de los demás, porque la política de Nissan es marchar, su espacio económico no es Europa, sino Asia. ¿No hay nada a cambio? Adiós. Nuevamente certera gestión, del que dice gobernar para todos los catalanes, menos con los que ha dejado en el paro.

#21 Quimet lo tronat, Arbucies, 01/08/2020 - 02:55

Aquet parrac quiere arruinar mas a Catalunya. Es un fora de la llei.

#20 ANEM SOBRATS ¡¡¡¡¡¡, Barcelona, 31/07/2020 - 17:59

Interesos del catalans

1 Estelades
2 llaços grocs
3 No asistir a reunion espanyoles
...

Que podem esperar ? RES DE RES

#19 Ciutada timat per la "republica", lloret, 31/07/2020 - 17:55

Un (servidor) usuari de la sanitat publica catalana ( Gestionada pel Sr. Torra S.A.) que ha estat contacte proper amb un postiu Covid-19 (prova PCR ) Demano fer la prova al CAP de LLoret ( que em pertoca )i em diuen que la PCR no es possible pq no tinc simptomes, pero si vull em poden donar la BAIXA 15 dies ....no words...

#17 Alejandro, Santa Coloma de Gramanet, 31/07/2020 - 17:02

Es que si le ponen a un lado al Urkullu y al otro al Feijoo por decir dos, unos señores en política y que saben de lo que hablan, y el grano y de que solo sabe decir indapandensia y la culpa es del gobierno central o del estado o de España, según convenga, sabe que solo hará el ridiculo para que va a ir