Política · 14 de Juliol de 2017. 10:01h.

Catalunya s'instal·la en la inestabilitat política

Dues remodelacions de Govern en cinc dies

Catalunya s'instal·la en la inestabilitat política

El president Carles Puigdemont compareixerà a les 11 del matí al Palau de la Generalitat per anunciar els nous canvis de govern que afectaran tres conselleries, totes en mans del PDeCAT. A les 17 hores prendran possessió del càrrec els nous consellers.

La remodelació del govern afecta la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Neus Munté, el conseller d'Interior, Jordi Jané, i la d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. El president de JxSí, Jordi Turull entrarà a l'executiu en substitució de Munté i el regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, substituirà Jané. Falta conèixer qui serà el substitut de Ruiz.

Aquest dijous al vespre Puigdemont va anul·lar l'agenda d'actes prevista per avui i al llarg del dia es va reunir, un a un, amb els consellers del PDeCAT. Un important canvi de govern per encarar la recta final del referèndum de l'1-O.

4 Comentaris

Publicitat
#5 Alejandro, Barcelona, 14/07/2017 - 13:36

Todos estos del procés deberían ser inhabilitados por problemas mentales. A todos sus líderes les falta más de un tornillo.

#4 Taranna, Barcelona , 14/07/2017 - 13:08

Los tres vividores, los que si no lo hacían bien se marchaban, los de los 18 meses, los de la transparencia, la transversalidad, la honradez, etc. Los muy sinvergüenzas siguen ahí, viviendo de momio ybsin dar un palo. Hundidos no estamos peor.

#3 iñigo, castelló, 14/07/2017 - 11:55

¿Lo peor de este teatro? Lo peor es que Cataluña está sin gobierno que la gobierne. Que gobierne la sanidad, la educación, las obras públicas, etc. Lamentable...

#1 lepero, barcelona, 14/07/2017 - 11:12

Seguimos hechos un lío con lo de si Puigdemont da miedo al Estado, o si el Estado da miedo a Puigdemont.