Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2008. 18:16h.

Catalunya va bé, segons el PSC

Els socialistes rebutgen la sensació que el país ha entrat en decadència

Catalunya va bé, segons el PSC

José Montilla, president de la Generalitat

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha fet un balanç molt positiu dels dos anys del Govern d´Entesa i ha apuntat que "ja s´han resolt problemes endèmics que fins ara no s´havien afrontat". Com a exemples, el líder socialista ha recordat el desplegament del cos de Mossos d´Esquadra al conjunt del territori i els avenços legislatius com la Llei de Serveis Socials, l´impuls dels Pactes Nacionals com el de la Innovació o l´Habitatge o l´aprovació de la Llei de Govern i l´Oficina Antifrau.

A més, Zaragoza ha volgut parlar d´obres "per les que en governs anteriors no s´havia apostat", en referència a l´inauguració de les noves estacions de metro en barris de Barcelona. "Hem afontat el tema de les presons de cara, amb nous centres, com el de Lledoners, innaugurat el passat cap de setmana", ha afegit. També ha recalcat que s´està apunt d´aprovar la Llei d´Educació, "una llei de país que per primera vegada dotarà al sistema dels instruments que necesita" , ha sentenciat.

Zaragoza ha fet aquestes declaracions en roda de premsa quan es compleixen dos anys d´ençà de les darreres eleccions en la que ha assegurat que el Govern esgotarà la legislatura. "Si quan governava CIU es feien 50 escoles a l´any, ara el Govern en construeix 100" - ha matitzat - "i dels 8.200 mossos que teníem l´any 2003, hem passat a 14.000 aquest any" , ha conclòs. El dirigent socialista ha conclòs que "si algú està en crisi és l´oposició", en referència a CiU, ja que són "partits que van junts electoralment i són incapaços de defensar les mateixes polítiques" .

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#48 Jordi Joan, girona, 03/11/2008 - 17:34

Bé! hi tant Monti,tu hi has degut veure una diferència grandiosa,de tenir un país amb un PIB dels millors d' Europa, amb un texit industrial dels millors d' Espanya,amb un atur del més baixos de UE,ara res i això amb 5 anys de PSC i socis,imaginem 2 4.

#47 lidia obiols serra, martorell, 03/11/2008 - 17:18

Després d'haver llegit tots els comentaris em pregunto-que fem queixan-nos i sense actuar, nosaltres tenim la paella pel mànec i el que em de demanar després d' aquests 5 anys de desgovern, decadència i empobriment d' un país capdavanter és ELECCIONS

#46 manel ferran, bcn, 03/11/2008 - 14:17

pel tripartit és clar que van bé... agafats a la menjadora....!

#45 Sergi, BCN, 03/11/2008 - 11:50

I tant que va bé per ells, están convertint Catalunya en una província espanyola i pobre. Pel objectiu del PSC-PSOE Catalunya va molt bé es clar.

#44 pepa, granollers, 03/11/2008 - 10:29

Quin morro. Algú sí que anirà millor del que anava 5 anys enrera.