Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2016. 20:33h.

Causa penal contra l’Ajuntament de Badalona per desobediència

El Partit Popular ha presentat la denúncia

Causa penal contra l’Ajuntament de Badalona per desobediència

Oriol Lladó I José Téllez (foto: TV3)

El jutjat d’instrucció número 5 de Badalona ha obert una causa penal contra l’Ajuntament d’aquesta localitat per un delicte de desobediència, després que que el consistori hagi obert les portes durant la festivitat del 12 d'octubre malgrat que un jutge ho havia prohibit. La denúncia ha estat presentada pel Partit Popular aquesta mateixa tarda. 

Fonts judicials han informat que “no s'ha pres declaració a ningú” i que “no hi ha ningú citat ni hi cap persona en condició d'investigat”. “S'han denunciat uns fets i el jutjat acordarà allò que consideri oportú per esbrinar-los”, han afegit.

D’altra banda, l’Ajuntament de Badalona haurà de comparèixer demà a la Ciutat de la Justícia per una causa contenciosa. Ho farà conjuntament amb la Delegació del Govern espanyol a Catalunya. Les dues parts hauran d’explicar les seves posicions. 

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#44 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 13/10/2016 - 15:34

El Tellez ho ha aconseguit.

Ha pasat de ser un insipid, inolor i insignificant dissenyador grafic a efimer protagonista d´un peu de pagina d´un dels mes esperpentics capitols d´aquesta grotesca sarsuela.

Ja no s´en anira la altre mon amb una ma al devant i l´altre al darrere.

#43 Banana Club, Pedalbes, 13/10/2016 - 14:30

Observo la cara del regidor de la CUP esbocinant la resolució judicial. Té els seu moment esperat de glòria i intenta sense èxit transmetre una expressió d'intel·ligència. Per fi ha aconseguit sortir a la tele i té la sensació d'haver fet quelcom gran, històric.

Patètic i ridícul!

#42 Le Chiffre, Barcelona, 13/10/2016 - 12:31

Vaja...em passo una estona a veure què tal va tot, i cap sorpresa, tot normal, nacionalistes espanyols hiperventilant, com quan veuen a un que es pensaven era dels seus defensant posicions diametralment contraries...bilis i hiperventilació.

Falten borses per ajudar a respirar i superar l'episodi.

#41 Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, AJUNTAMENTS FEU DISSABTE TREBALLEUGRATIS, 13/10/2016 - 11:57

SI el Ajuntament de Badalona la seva Alcaldessa i Regidors , tenen tantes ganes de Treballar . Els donaria una idea FER DISSABTE .. Vol dir que se junta Gent de Badalona Voluntaria sense cobrar un sol euro Que suaran se embrutiran FET NETEJA . SRA ALCALDESSA AQUI LA VOLDRIA VEURE

#40 sid, bcn, 13/10/2016 - 11:30

logic, et saltes la llei i has de respondre.

#40.1 Enrique, Badalona, 15/10/2016 - 17:55

Los gastos judiciales por una causa penal si sale condenado ascienden a 9.000€ mas la multa eso si no se recurre el auto y si no asciende al supremo en tal caso superaria los 20.000 en instancias superiores. Segun manifiesta un abogado en abc.es