Publicitat
Política · 28 de Març de 2019. 17:25h.

Cayetana compara Jordi Sánchez amb Tejero

Álvarez de Toledo diu que "també van atemptar contra la democràcia"

Cayetana compara Jordi Sánchez amb Tejero

La cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions generals del 28 d'abril, Cayetana Álvarez de Toledo, ha equiparat Jordi Sánchez amb Tejero en la resposta al candidat de Junts per Catalunya a la petició de fer un debat electoral a la presó de Soto del Real.

Álvarez de Toledo ha refusat la proposta de Sánchez i ha afirmat en la missiva que "la seva presència a les llistes em produeix el mateix rebuig moral i polític que m'hauria produït la candidatura de Tejero, Milans del Bosch o qualsevol dels que l'any 1981 també van atemptar contra la democràcia".

La candidata pel Partit Popular també aprofita la missiva per anunciar que proposarà al seu partit un canvi en la legislació per tal que "mai més un processat per greus delictes contra la democràcia pugui presentar-se a unes eleccions a Espanya".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Marti, Barcelona, 29/03/2019 - 16:23

La vocació de guardia-civil del tal Sanchez era manifesta, doncs aquell gloriós dia 20 de setembre va exercir d'autoritat de l'ordre públic. Segons declaracions dels testimonis, aquell bandarra va passar per damunt de tot càrrec i va sotmetre als moSSos a les seves ordres, fins i tot a la GCivil. Avui està feliçment mut i a la gàbia!

#6 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 29/03/2019 - 11:49

La tieta barbuda es mas autodidacta y pujoliana y tejero mas turero.
......Que viene .... la cancion del verano.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/03/2019 - 23:11

La propuesta de Cayetana es de sentido común. De hecho ya debería estar aprobada. No tiene ningún sentido que un golpista se pueda presentar a las elecciones del Estado que ha intentado destruir.

#4 Vikander , Cornellá , 28/03/2019 - 21:00

Con dos.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Ni de coña..., 28/03/2019 - 19:20

"Cayetana compara Jordi Sánchez amb Tejero"

En la parte "intelectual" unos fanáticos desquiciados, como golpistas "hermanos gemelos" físicamente encuentro diferencias; el uno lleva tricornio y bigote, el otro tiene un enorme cabezón vacío sobre un cuerpo rechoncho.
Uno pagó su culpa sin rechistar, el otro espero que la pague aunque patal