Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 21:43h.

Cayetana: "los demócratas somos nosotros"

La candidata del PP diu que els independentistes tenen "problemes amb la democràcia"

Cayetana: "los demócratas somos nosotros"

Albert Boadella amb Álvarez de Toledo

La cap de llista del PP per Barcelona al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha afirmat que "Catalunya està dividida", entre la que "és demòcrata" i la que "té greus problemes amb la democràcia" durant una conversa pública amb Albert Boadella al Philippines Club de Barcelona. "Catalunya està dividida, hi ha una que és demòcrata, hi ha un altre que no, que té greus problemes amb la democràcia" ha manifestat.

Cayetana Álvarez de Toledo ha considerat que "hi ha una Catalunya que creu en els valors de la democràcia i de la tolerància, que proposa un país per tothom, hi ha un altre que no, no són equiparables".

"Hi ha una Catalunya que té greus problemes amb la democràcia, i omple les institucions públiques de llaços, que són símbols d'opressió de l'altra meitat i converteixen la televisió pública en un òrgan al servei de la meitat per mofar-se de l'altra meitat. Hi ha una meitat que no té interioritzats els valors de la democràcia" ha insistit la candidata popular.

Álvarez de Toledo ha remarcat que "el procés ha fet aflorar la Catalunya sotmesa i arraconada i ha representat la fi de certa adolescència del nacionalisme, que s'ha donat un cop de cap contra el mur de la realitat, i el primer d'aquests murs ha estat l'1 d'octubre".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 10/04/2019 - 11:14

pues señor boadella, hagaselo mirar pq los peperos hacen exactamente lo mismo q los q usted critica. En Galicia y Baleares hacen exactamente lo mismo q los separatas y en Valencia han colaborado tambien por lo bajini en el destierrro del español como lengua comun. Los peperos sois iguales o peor q los sociatas. Ni harto de vino os vuelvo a votar.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/04/2019 - 22:43

Más razón que una santa.