Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2021. 12:09h.

Cayetana passa a l'ofensiva

"Pablo Casado ha defraudat les esperances dipositades en ell"

Cayetana passa a l'ofensiva

L'exportaveu de PP i diputada, Cayetana Álvarez de Toledo, afirma en una entrevista a El Mundo que "hem passat de proclamar-nos el partit de les banderes als balcons a equiparar la bandera constitucional amb l'estelada, que és la bandera que s'agita contra les llibertats de l'altra meitat". "Ha quedat acreditada la incapacitat de Pablo Casado per reconstruir el constitucionalisme, que és el principal desafiament espanyol", ha afegit.

"La responsabilitat de tot això no és de Bárcenas, no és de Rajoy, no és d'Alejandro, no és de l'abstenció. Fins i tot en la meva opinió ni tan sols és de Teodoro García Egea, la gestió del partit deixa moltíssim que desitjar. La responsabilitat és de el líder d'el partit. Pablo Casado ha defraudat les esperances dipositades en ell", manifesta.

"El lideratge comença per assumir les teves responsabilitats i quan portes al front del partit dos anys i mig ja comences a acumular decisions pròpies. No ets una víctima del passat ni de factors exògens. Casado ha pres decisions polítiques i estratègiques molt importants, que tenen conseqüències”, afirma.

"Ningú que sigui cap de l'oposició i aspiri a treure-li el lloc al president de Govern pot treure Catalunya el pitjor resultat de la història del seu partit", ha afirmat en referència a Casado.

Cayetana explica que "les úniques dades positius o esperançadors del PP estan en la gestió, a Galícia, Andalusia o Madrid" i "no en l'existència d'un projecte polític nacional per a Espanya. "Són èxits basats en la gestió dels territoris, però no hi ha un projecte polític solvent per a Espanya. El PP ha de buscar la manera de resoldre el seu buit de projecte i el seu buit de lideratge", sentencia.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 Mirco Balzano, Barcelona, 16/02/2021 - 17:51

Oigo a menudo la palabra "intelectual" asociada a Cayetana. Por mucho que pueda articular frases que demuestren conocimiento y que haya estado en una Universidad exclusiva al final lo más importante son las conclusiones a las que un político llega. Y es allí donde falla clamorosamente. Creo que España necesita perfiles utiles tipo Draghi en Itali

#4 Agustino, Barcelona, 16/02/2021 - 14:04

Cayetana !!!!! ¿Qué haces todavía en el partido de los cobardicas y acomplejados de España ?

#3 Lobisome, BCN, 16/02/2021 - 13:09

El problema de Cayetana es el público al que se dirige. Es admirable verla tratando de argumentar con finura y autoridad intelectual, en un paisaje político devastado por el hooliganismo partidista, incapaz de otra cosa que la defensa de la tribu propia "con razón o sin ella". Contra Andreotti, Cayetana non è manca, ma troppo di Finezza...

#2 anti_indepes., Reus, 16/02/2021 - 12:32

El Voto útil del centro derecha, en Catalunya, es VOX, a partir de estas elecciones, se ha visto que VOX ha sumado, escaños en las 4 provincias, frente a 2 de ciudadanos, y 1 del PP.

Voto liberal, conservador, frente al resto, es VOX, Ni pp, Ni Ciudadanos, están por la labor.

#2.1 Antifa, L'h, 16/02/2021 - 15:09

Todo voto es igual de respectable, però siento decirte y me alegre decirte que no hay voto útil en la Derecha, porque Catalunya es claramente progesista

#2.2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/02/2021 - 18:11

Los recortes en sanidad y dependencia de los gobiernos de ERC-CiU son claramente progresistas..jajajajaj

#2.3 Antifa, L'h, 16/02/2021 - 19:36

Meeeec, respuesta incorrecta governava Mas con apoyo de Pp

#2.4 Francesc, Barcelona, 16/02/2021 - 19:51

Antifa, todo lo contrario, Catalunya es profundamente identitaria y reaccionaria.
ERC y JxCat no son precisamente progresistas, son claramente identitarios, con la bandera hasta en la sopa, que se nutren del voto del interior, rural, conservador, receloso de ideas progresistas y liberales.

#1 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 16/02/2021 - 12:30

Esto es terrible... no me gusta nada el PP pero me encanta esta mujer...