Política · 31 d'Octubre de 2019. 10:28h.

Cayetana recorda a TV3 que Toni Soler cobra 8 milions anuals de la cadena

"En aquesta casa s'ha titllat de putos gossos de merda els Mossos"

La candidata del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha recordat que en el programa 'Està passant' que presenta i dirigeix Toni Soler a la televisió pública "s'ha titllat de putos gossos de merda als Mossos. Això amb els diners de tots els catalans".

"I molts diners. Vuit milions a l'any guanyen les productores de Toni Soler d'aquesta casa. Acumulats al llarg d'aquests anys estem parlant de diverses desenes de milions, fins a 70 o 80 milions d'euros", ha assenyalat la candidata, a més de condemnar que "en aquesta casa pagant amb els diners de tots els catalans s'ha titllat de putos gossos de merda als Mossos".

La presentadora, Lídia Heredia, ha argumentat que aquestes paraules van ser "en un programa d'humor, en una clau d'humor. Toni Soler s'ha disculpat i hi ha una investigació en marxa". "Però com d'humor? 'No tot s'hi val!", ha replicat la dirigent.

"Els convido a vostès a una reflexió del que estan fent vostès a Catalunya i el que han fet durant 30 o 40 anys. Arraconament, assenyalament, menyspreu, burla i mofa de les persones constitucionalistes que defensen la llei, la llibertat i un model per a tots", ha afegit. "Senyora Álvarez de Toledo, a la reflexió estem cridats tots, òbviament els servidors públics els primers", ha replicat Lídia Heredia.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#24 Sadomaso, BcN, 01/11/2019 - 10:44

Sí, sí. Los de la Cataluña oprimida iremos ahora a votar a Cayetana... Antes soy capaz de votar a Abascal con la nariz muy tapada y solo para divertirme viéndoos a todos correr por el hemiciclo con la lengua fuera. Ya sabéis, cuánto mejor peor.

#23 JOSEP JOSEP, RUSIA, 01/11/2019 - 08:49

Despertarte y encontrarte con esta señora en la cama tiene que ser horrible, a mi me acojonaría.

#23.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 01/11/2019 - 12:37

Nivel extremadamente pobre, incluso para un adhominem: 2/10, siendo generoso con la nota. A Uds. que conviven con ellos en Cataluña , les pregunto: ¿se han cruzado alguna vez con un indepre capaz de razonar sus posiciones sin recurrir a la mentira, el mantra o la descalificación? Viendo el nivel de los mentefría amarillos aquí yo desespero.

#22 Alfonso, Bangkok, 01/11/2019 - 06:07

Sr. Rius, por que no comenta en uno de sus videos en youtube....Que pensarian si en un programa de humor dicen que las presentadoras de Tv3 son unas perras?

#21 Alfonso, Bangkok, 01/11/2019 - 06:04

Le tenia que haber dicho a la presentadora " Vd. que pensaria si en un programa de "humor" les llaman perras de mierda a las presentadoras de tv3?.....pues eso....ah no, que los unicos que pueden insultar y ridiculizar son ellos...pues eso

#21.1 Casandra, BARCELONA, 01/11/2019 - 09:47

Es que la costumbre se hace ley, Alfonso. Y el silencio nos ha hecho a todos los que no comulgamos con "la secta", invisibles.
El discurso de estos secuestradores de la democracia solo sirve para su provecho, y tratar a la disidencia como a un enemigo.
Ahora, arrieros somos......

#20 Joan del Bages, Manresa, 31/10/2019 - 21:51

Programa d'humor el de Toni Soler ? Com el "Polònia", l'APM o el zona zapping són progtames sectaris i sobre molt barruers. Productes fidels a la teòrica TV "pública" catalana. No és ni humor negre ni tan sols "amarillo" (que ja els hi agradaria per cert). És un bodri infecte.