Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2019. 15:45h.

Cayetana veu una dictadura indepe

Álvarez de Toledo: "Catalunya avui no és democràtica"

Cayetana veu una dictadura indepe

La candidata del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, ha manifestat que "lluitarem com ho han fet vostès durant quaranta anys, perquè vosaltres no heu de continuar fent-ho, la democràcia quan és democràtica no necessita herois, Catalunya avui no és democràtica però ho serà".

Álvarez de Toledo ha assegurat que "mai més acceptarem el tòpic que tot català és nacionalista, hi ha una altra Catalunya i li donarem presencia, poder i pressupost”. “Mai més deixarem desemparats els demòcrates a Catalunya, el constitucionalisme deixarà de ser la resistència, per convertir-se en una política de govern i d'Estat”, ha afegit.

“Mai més tolerarem que els mitjans de comunicació siguin mitjans de desinformació, d'odi i d'humiliació. El constitucionalisme tindrà la seva televisió, que si serà la nostra, la de tots. Mai més deixarem indefensos els nostres defensors, és a dir als jutges, fiscals, policies, guàrdia civils, Mossos. L’Estat tornarà a Catalunya”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 02/11/2019 - 23:08

Ahora mismo Cayeta y Alejandro Fernández me parecen los dos mejores políticos que hay en Cataluña. A ella sí me la creo. A Casado ya no tanto. Es la que tiene las ideas más claras en todo este asunto con los nacionalseparatistas.

#10 Carlos B, Bolonia, 02/11/2019 - 22:27

Hola Cayetana:

¿Qué opinas cuando lees esta frase?

El amigo/hermano/madre//compañera/padre/ tía/abuelo/etc. lo sabía todo, pero no hizo nada para impedirlo, incluso lo alentó por interés.

Esa es mi opinión del PP y del PSOE.

#9 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 02/11/2019 - 20:22

Que tampoc es possin tan estupendos els peperos que amb tot aquest vodevil català ningú parla la corrupció endèmica d'aquesta partida de mangants. Vamos, com l'antiga convergència.

#8 Fray Anselmo, Villapalos, 02/11/2019 - 19:50

Deles caña, doña Cayetana. Sobre todo a ese hereje con nombre de embutido navarro que ocupa la Generalitat. Ese y el meapoquito de Lledoners son los peores. Con un régimen de cilicio y sopas de pan duro le hacia yo bajar 50 kilos.

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 02/11/2019 - 18:37

Los grandes partidos abandonaron Catalunya en manos de la Degeneralitat y esta ha hecho lo que le ha dado la gana, vais tarde, muy tarde pero ya solo queda recuperar el control y las competencias cedidas que jamas se debieron ceder, no queda otra alternativa.